П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗ чого приготувати суху приправу на зиму, щоб усі страви з нею...

З чого приготувати суху приправу на зиму, щоб усі страви з нею були яскраві та насичені смаком

Этот материал также доступен на русском языке
Влітку, в достатку фруктів, овочів, зелені, дуже хочеться зберегти його і на довгу зиму. Суха приправа справді універсальна і підійде до будь-якої страви! Приправа - язик проковтнеш!

Це така приправа, яку можна їсти з м’ясом, ковбасними виробами, з відвареною або смаженою картоплею чи просто посипати шматок свіжого хліба та поїдати із задоволенням. А ви спробуйте – не пошкодуєте.

Інгредієнти:

  • помідори – 4 кг,
  • болгарський перець – 4 кг.

Як готувати:

  • Помідори порізати навпіл і запікати в духовці розрізом догори при 100 градусах 5 годин – до повного висихання.
  • Перець почистити від серцевини, нарізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин і запікати до повного висихання.
  • Готові помідори та перець перекрутити в м’ясорубці, скласти у суху банку і закрити кришками з отворами для провітрювання.

Таку приправу можна використовувати для супів, борщу, м’ясного рагу, підливи.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні