Сьогодні ми пропонуємо вам незвичайне поєднання улюблених та популярних баклажанів із … рибою
Закуска із баклажанів
Баклажани – 3 штуки, філе морської риби (можна хек або мінтай) – 400 грамів, твердий сир – 100 грамів, вершкове масло – 100 грамів, помідори – 2 штуки, цибуля – 1 штука, сіль і зелень – за смаком.
- Баклажани очистити від плодоніжки і розрізати вздовж, щоб вийшли «човники». Шкірку не знімати.
- Рибу і помідори нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити.
- Човники з баклажанів викласти на деко, змащене маслом.
- Всередину кожного з них покласти рибу, помідори, цибулю і трохи вершкового масла.
- Посолити, поперчити, зверху посипати зеленню і тертим сиром.
- Відправити баклажани у духовку на 30-50 хвилин.