П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСекретний рецепт розумних господинь: як приготувати смачну та густу підливу – ви...

Секретний рецепт розумних господинь: як приготувати смачну та густу підливу – ви будете у захваті

Этот материал также доступен на русском языке
Смачна підлива – половина справи. Але не у всіх вона виходить густою. Які інгредієнти, крім борошна, допоможуть приготувати підливу потрібної консистенції?

Хорошою заміною борошна може бути крохмаль. Він досить добре показує себе у роботі з соусами та підливою. 1 столову ложку продукту розчиняють у 200 мл води та добре розмішують, після чого субстанцію вводять поступово.

Раніше ми розповідали, для чого при приготуванні м’ясної підливи додають чай.

Добре загущує підливу і суха гірчиця. А ще вона надає легкої пікантності. Для приготування соусу достатньо буде ввести 1-2 ложки порошку.

Сухий компонент потрібно ретельно розмішувати, щоб не було грудочок.

Допоможе зробити підливу густішою і сметана. Її у невеликій кількості вводять, коли соус майже готовий і трохи уварюють.

Якщо ви любите традиційний смак підливи з борошном, то вам знадобляться 60 г борошна  на 0,5 л бульйону або гарячої води.

Для того щоб надати підливі золотистого кольору і приємного смаку, можна попередньо підсмажити борошно на сухій сковороді до карамельного кольору і тільки потім вводити у підливу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні