П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіщо розумні господині додають у борщ цукор: справа не лише у смаку

Навіщо розумні господині додають у борщ цукор: справа не лише у смаку

Этот материал также доступен на русском языке
Важко уявити українську кухню без борщу. І кожна господиня має свій рецепт приготування, який допомагає отримати просто ідеальну першу страву.

Всі ми знаємо, що класичний борщ складається з м’яса, квасолі, картоплі, капусти, буряків, моркви, цибулі, томату, солі та улюблених спецій. Але навіщо деякі господині додають у борщ цукор.

Виявляється, справа не лише у смаку.

За допомогою цукру можна досягти вражаючих результатів.

Усього одна дрібка цукру допоможе зберегти насичений червоний колір без використання оцту чи соку лимона, а також сам смак борщу стане більш вражаючим.

А ще, цукор додають у борщ, якщо страва вийшла надто кислою через томатну пасту та інші специфічні продукти.

Якщо ви хочете зберегти смак овочів та їхню соковитість, то разом із ними в каструлю потрібно додати трохи цукру. Борщ вийде ще більш апетитним.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати заправку для борщу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні