Інгредієнти:
помідори – 6 кг,
цибуля ріпчаста – 2 кг,
буряк – 2 кг,
перець солодкий – 2 кг,
морква – 2 кг.
Для заливання:
олія соняшникова – 600 г,
оцет – 1 склянка,
сіль – 4 столові ложки,
цукор – 500 г,
вода – 1 склянка.
Спочатку добре миємо овочі. Помідори нарізаємо кубиками. Солодкий перець очищаємо від насіння та нарізаємо соломкою. Моркву та буряк чистимо і натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями.
Окремо підготуємо заливку . Інгредієнти для заливки з’єднуємо, доводимо до кипіння та остуджуємо.
У велику ємність кладемо підготовлені овочі, додаємо заливку та варимо, помішуючи, 30-40 хвилин. Готову заправку розкладаємо по стерильним банкам і консервуємо.