Інгредієнти:
качан білокачанної капусти – 1 шт.,
цибулина – 1 шт.,
морква – 1 шт.,
печериці – 400-500 г,
помідори – 2 шт.,
часник – 1 зубчик,
рослинна олія, сіль, перець та цукор – за смаком.
Приготування:
- Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на тертці, помідори дрібно нарізати, часник порубати.
- Печериці нарізати пластинами і обсмажити в сковороді з розігрітою олією близько 10 хвилин.
- До грибів додати цибулю, долити олію та готувати ще 5 хвилин, після чого перекласти у блюдо.
- Нашаткувати капусту, додати моркву, злегка посолити і перемішати, обім’яти овочі до появи соку.
- У сковороді нагріти масло, що залишилося, викласти капусту з морквою і, помішуючи, смажити 7 хвилин на середньому вогні.
- Додати помідори, сіль та перець, а також цукор до смаку, перемішати та тримати під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин.
- Покласти в сковороду гриби з цибулею та часник і перемішати, готувати на слабкому вогні ще 3 хвилини.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту із медом.