Інгредієнти:
помідори – 6 шт.,
шампіньйони – 300 г,
твердий сир – 50-70 г,
цибуля – 1 шт.,
олія – 2 столові ложки,
зелень, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- У сковороді з розігрітою олією обсмажити нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору.
- Крупно порубати гриби та викласти до цибулі, посолити, поперчити та готувати ще 10 хвилин.
- Зняти сковороду з вогню і залишити на кілька хвилин, щоб начинка злегка охолонула.
- З помідорів зрізати «капелюшок» з боку плодоніжки і видалити м’якоть, з нього можна зробити томатний соус.
- Розкласти грибну суміш у помідори та посипати тертим сиром.
- Помістити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-8 хвилин, щоб сир розплавився.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом приготування єврейської шакшуки.