П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: фаршировані помідори з грибами

Рецепт дня: фаршировані помідори з грибами

Этот материал также доступен на русском языке
Є страви, для приготування яких не потрібно стояти цілий день на кухні, але вони є справжньою родзинкою святкового та буденного столу. Серед таких – фаршировані помідори.

Інгредієнти:

помідори – 6 шт.,

шампіньйони – 300 г,

твердий сир – 50-70 г,

цибуля – 1 шт.,

олія – ​​2 столові ложки,

зелень, сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. У сковороді з розігрітою олією обсмажити нарізану кубиками цибулю до золотистого кольору.
  2. Крупно порубати гриби та викласти до цибулі, посолити, поперчити та готувати ще 10 хвилин.
  3. Зняти сковороду з вогню і залишити на кілька хвилин, щоб начинка злегка охолонула.
  4. З помідорів зрізати «капелюшок» з боку плодоніжки і видалити м’якоть, з нього можна зробити томатний соус.
  5. Розкласти грибну суміш у помідори та посипати тертим сиром.
  6. Помістити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-8 хвилин, щоб сир розплавився.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом приготування єврейської шакшуки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні