Вівторок, 4 Жовтня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяШакшука: єврейський рецепт яєчні з овочами

Шакшука: єврейський рецепт яєчні з овочами

Этот материал также доступен на русском языке
Шакшука в Ізраїлі – страва національної гордості. Для приготування потрібні яйця та овочі. Спробуйте вам точно сподобається.

Інгредієнти:

яйця – 4 шт.,

цибуля – 1 шт.,

часник – 2 зубчики,

помідори – 3-4 шт.,

болгарський перець – 1 шт.,

олія – ​​2 столові ложки,

перець чорний, сіль та цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Овочі помити, цибулю очистити і дрібно нарізати.
  2. Перець звільнити від насіння і нарізати кубиками.
  3. Помідори надрізати навхрест, обдати окропом, зняти шкірку і нарізати кубиками.
  4. Розігріти олію в сковороді, обсмажити цибулю до золотистого кольору.
  5. Додати в сковороду решту овочів і тушкувати 10-15 хвилин до м’якості.
  6. Зробити поглиблення в соусі та вбити яйця.
  7. Приправити спеціями, посипати подрібненим часником і тримати на вогні, поки білок не схопиться.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оригінальну страву зі спагетті та баклажанів.

Нове на сайті