Інгредієнти:
баклажани – 1 кг,
капуста – 250 г,
сіль – 2-3 столові ложки,
морква – 100 г,
часник – 3-5 зубчиків,
оцет 6% – 8-10 столових ложок,
гострий перець – за смаком.
Приготування:
- Кожен баклажан розрізати вздовж на 3-4 частини.
- Викласти в киплячу підсолену воду, проварити 4-5 хвилин і відкинути на друшляк.
- Нашинкувати капусту, подрібнити моркву, часник та гострий перець. Додати оцет і перемішати.
- Нарізати баклажани, що злегка остигли, великими кубиками.
- У стерилізовані банки щільно викласти шарами баклажани та овочеву суміш, верхнім шаром має бути капуста.
- Після чого закатати банки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому капуста не зав’язує качани.