На пенсії - Живемо!

Рецепт дня: кабачковий салат на зиму

Этот материал также доступен на русском языке

кабачковый салат
Зараз саме час подумати про зимовий раціон. Овочева консервація стане смачним доповненням до обіду та вечері. Сьогодні ділимося з вами рецептом кабачкового салату.

Інгредієнти:

кабачки – 1 1,2 кг,

цибуля – 5 шт.,

морква – 1 шт.,

помідори – 1 кг,

часник – 5 зубчиків,

олія – ​​4 столові ложки,

оцет – 50 мл,

цукор – 4 столові ложки,

коріандр – 1 чайна ложка,

зіра – 1/2 чайної ложки,

сіль – 1 столова ложка.

Приготування:

  1. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на великій тертці, часник очистити і пропустити через прес.
  2. На сковороді підсмажити цибулю з морквою та часником, туди ж додати сіль та перець.
  3. Кабачки помити та нарізати великими брусочками, помити помідори та натерти на тертці без шкірки.
  4. У каструлі розігріти олію, перекласти туди кабачки, натерті томати, цукор, сіль, коріандр, зіру, готову засмажку і довести до кипіння.
  5. Тушкувати овочі на маленькому вогні без кришки 30 хвилин.
  6. Готовий салат викласти в стерилізовані банки та закрутити залізними кришками.
  7. Дати банкам охолонути і поставити в прохолодне місце.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?