П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяФаршировані кабачки - простий рецепт смачної страви

Фаршировані кабачки – простий рецепт смачної страви

Этот материал также доступен на русском языке
Зараз у повному розпалі сезон кабачків. З цих овочів можна приготувати безліч смачних та корисних страв.

Інгредієнти:

кабачки 3 шт.,

шампіньйони 400 г,

цибуля 1 шт.,

олія — 2 столові ложки (плюс для змащування),

твердий сир150–170 г,

сметана 2-3 столові ложки,

сіль, перець, зелень на смак.

Приготування:

  1. Кабачки розрізати на дві частини і прибрати м’якоть, має вийти шість «човників».
  2. Дрібно порізати гриби та цибулю і разом обсмажити на розігрітій олії. Гасити до повного випаровування рідини, після чого додати сіль, перець та сметану.
  3. Гушити начинку ще близько хвилини, а потім додати зелень, перемішати і зняти з вогню.
  4. Форму для запікання змастити олією, викласти в човники начинку та посипати сиром.
  5. Запікати фаршировані кабачки 15 хвилин при 200 градусах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні