Інгредієнти:
рибне філе (або фарш) – 300 г,
рис — 0,5 склянки,
листя капустяні – 8-12 шт.,
овочевий бульйон – 220 мл,
цибуля — 1 шт.,
морква — 1 шт.,
олія для смаження,
сіль і перець – за смаком.
Приготування:
- Рис промити, відварити у підсоленій воді та відкинути на сито.
- Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці і обсмажити з цибулею на олії.
- Рибне філе пропустити через м’ясорубку (або подрібнити блендером).
- Рибний фарш з’єднати з відвареним рисом, цибулею та морквою, посолити, поперчити до смаку.
- Листя капусти вимити, зрізати жилки, обдати окропом для м’якості.
- На середину кожного листа покласти рибно-рисову начинку, згорнути конвертиком і покласти в сотейник.
- Голубці залити бульйоном і тушкувати під кришкою до готовності.