Інгредієнти:
редис – 6 шт.,
картопля – 4 шт.,
ріпчаста цибуля – 2 шт.,
сметана – 150 г,
плавлений сирок – 90 г,
вершкове масло – 50 г,
м’ясний або овочевий бульйон – 1 л,
зелень, волоські горіхи, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Картоплю нарізати кубиками, а цибуля кільцями і тушкувати у вершковому маслі до м’якості.
- Потім влити м’ясний або овочевий бульйон і варити овочі до готовності (бульйон можна відварити з будь-якого нежирного м’яса, потім покришити в готовий суп).
- Готові овочі перетерти через сито і додати тертий горіх, сіль та перець.
- З’єднати суміш із сметаною та довести до кипіння.
- У готовий суп накришити редис, посипати тертим сирком і рубаною зеленню.