П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: суп з редисом

Рецепт дня: суп з редисом

Этот материал также доступен на русском языке
З редиски можна приготувати не тільки смачні салати, але й навіть суп.

Інгредієнти:

редис – 6 шт.,

картопля – 4 шт.,

ріпчаста цибуля – 2 шт.,

сметана – 150 г,

плавлений сирок – 90 г,

вершкове масло – 50 г,

м’ясний або овочевий бульйон – 1 л,

зелень, волоські горіхи, сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. Картоплю нарізати кубиками, а цибуля кільцями і тушкувати у вершковому маслі до м’якості.
  2. Потім влити м’ясний або овочевий бульйон і варити овочі до готовності (бульйон можна відварити з будь-якого нежирного м’яса, потім покришити в готовий суп).
  3. Готові овочі перетерти через сито і додати тертий горіх, сіль та перець.
  4. З’єднати суміш із сметаною та довести до кипіння.
  5. У готовий суп накришити редис, посипати тертим сирком і рубаною зеленню.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні