Нам знадобляться:
Вівсяна крупа – 1 склянка,
вода – 2 склянки,
яйце – 1 штука,
борошно – 1 склянка,
вершкове масло – 50 грам,
твердий сир – 100 грам,
розпушувач – 1 чайна ложка,
цукор та сіль – за смаком.
Приготування:
- Приготувати із вівсяної крупи кашу на воді.
- Додати в неї яйце та олію кімнатної температури і перемішати до однорідності.
- Всипати борошно, сіль, трохи цукру і розпушувач.
- Замісити густе, трохи липке тісто.
- На великій тертці натерти твердий сир і додати в тісто.
- Столовою ложкою викласти заготовки на застелений пергаментом лист.
- Випікати печиво 30-40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці до появи рум’яної скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печиво з апельсиновою начинкою.