П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачну підливу по-ягольницьки

Готуємо смачну підливу по-ягольницьки

Этот материал также доступен на русском языке
Підливи бувають різні, головне, щоб вони були смачними та доповнювали гарнір.

Нам знадобляться:

  • 1 кг м’яса;
  • 2 середні цибулини;
  • 1 морква;
  • соняшникова олія для смаження;
  • 200 г кефіру;
  • 200 г води;
  • 1 чайна ложка томатного соусу;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль та перець – за смаком.

Приготування:

М’ясо порізати на шматочки, обсмажити на олії до червоного кольору, додати великі шматки моркви та цибулі.

Тушкувати до розм’якшення овочів. Відразу ж долити 200 г води та тушкувати 20 хвилин, щоб трохи випарувалася вода та зварилося м’ясо.

Після цього влити 200 г кефіру з чайною ложкою томатного соусу та тушкувати годину під кришкою.

Наприкінці додати часник, посолити, поперчити. Підлива готова, дуже смачна.

Головне – жодного борошна, добре для здоров’я.

Раніше ми розповідали, как приготовить домашние деликатесы из мяса.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні