Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовини2022 рік: прогноз астрологів та екстрасенсів

2022 рік: прогноз астрологів та екстрасенсів

Этот материал также доступен на русском языке
2022 пройде під знаком Тигра, стихією якого є вода. Астрологи вважають, що рік стане часом шансу для України.

2022 рік пройде під знаком Тигра, стихією якого є вода. Астрологи вважають, що події, пов’язані з цією стихією, матимуть велике значення не лише для окремих країн, а й для всього світу. Хоча рік буде неспокійним та багатим на сюрпризи, які не можна назвати приємними, він стане часом шансу для України. Головне – зуміти використати всі можливості, які пропонує нам рік Тигра.

Астролог Людмила Халанська:

«Одним із найважливіших аспектів у гороскопі України стане поєднання транзитного Сатурна з Місяцем. Це може означати великі проблеми, труднощі, неможливість відчути себе вільним і може обернутися будь-якими проблемами та обмеженнями. Такий аспект збережеться практично протягом усього року. Крім того, Місяць у гороскопі України перебуває в опозиції до тих планет, що означають владу. Тому в нас народ буде в опозиції до влади, а влада – до народу, а 2022 рік виллється у протести протягом усього року. Спокійно стане лише восени.

Крім того, зірки не дозволять нам забути про коронавірус. Ця історія завершиться лише у 2023 році, коли закінчаться усі заходи – і карантин, і масова вакцинація. Але сам коронавірус ніде не дінеться.

В Україні поки що не буде якихось змін у владі, адже зміна прізвищ – це не перетворення. Має змінитися сама система, і є шанс, що це станеться, але лише 2024 року. Попри все це, потрібно зберігати спокій. Нічого страшного в Україні не станеться. Жодних глобальних потрясінь, яких треба боятися і панікувати, не буде».

Астролог Влад Росс:

«Оскільки 29 грудня Юпітер увійшов у знак Риб і буде там до 11 травня, весь цей період буде пов’язаний з медициною та фармацевтикою. Компанії, що створюють вакцину від коронавірусу, наполягатимуть на вакцинації. Я гадаю, що влітку це скінчиться. Тому ті, хто протримається до літа, вже не буде щеплений ніколи. А поки що в Європі щеплять усіх, зокрема й дітей».

Астролог Олена Максимова:

«У 2022 році в Україні активізуються опозиційні політичні сили, стануть помітні усі слабкі місця у політиці та економіці. Відбуватимуться революційні протести, загостряться конфлікти, які назрівали роками. У народу урветься терпець. З’являться нові політики, які вкажуть правильний курс для України та зможуть згуртувати націю. Восени країна порине у гучні корупційні скандали. Таємне стане явним, і заплямовані будуть представники багатьох партій.

Серйозно впаде рейтинг деяких політиків і їм доведеться завершити кар’єру. Очікуються гучні журналістські розслідування. Найскладніші у сенсі народних заворушень періоди – 21-31 березня, 12 травня, 14-30 серпня, 28 жовтня, 17-30 грудня».

Астропсихолог Валентина Віттрок:

«У січні 2022 року дасться взнаки напружений аспект Сатурна та Урана, також це вірно для періоду з серпня по листопад. Цей час характеризується боротьбою старого з новим, що ми спостерігаємо у житті вже кілька років. Цей аспект проявляється у бажанні влади контролювати населення та обмежити його свободу у плині боротьби з пандемією, яка триватиме і 2022 року. Також цього року триватиме протистояння між прихильниками та противниками щеплень. Ймовірною є поява нових релігійних сект і активізація старих.

На особистісному рівні нами часто опановуватимуть тривожність і занепокоєння. На громадському рівні головні зміни відбудуться у матеріальній сфері: ймовірними є зміна кордонів, революції, шокові реформи та різного роду стихійні негаразди».

Астролог-традиційниця Надія Борова:

«2022 рік – це час двох серйозних сонячних затемнень, які вплинуть як на людей, так і на ситуацію в Україні. Проте не все буде погано. І якщо у суспільно-політичному житті країни назріватиме напруга, то в інших сферах намічається прогрес.

Щодо політичного життя, то в Україні посилиться протестний рух, почнеться зростання цін, падіння гривні. Причому почнеться це майже одразу після свят. Значні події у фінансовій, законодавчій, політичній, економічній сферах, скоріш за все, відбуватимуться близько 12 травня, 28 жовтня та 21 грудня.

Перше сонячне затемнення відбудеться 30 квітня 2022 року і вкотре випробує націю на міцність. Друге затемнення відбудеться 25 жовтня і буде пов’язане з силою та владою не в найпозитивнішому їх прояві.

Однак у такі напружені періоди зазвичай відбувається якісний стрибок відкриттів, що рухають цивілізацію вперед. Це стосується не лише науки, а й мистецтва, літератури, кіно. Ще одна сфера життя, в якій відзначатиметься приріст, – це юриспруденція та всі супутні сфери».

Екстрасенс Хаял Алекперов:

«У 2022 році Україну чекатимуть серйозні випробування, пов’язані з ситуацією на міжнародній арені. І головні події відбудуться наприкінці літа, коли все людство зіткнеться з численними кризами, пов’язаними з зовнішньополітичними реаліями. У серпні 2022 року конфронтація Москви та Києва лише посилиться, проте вже наприкінці року відбудуться події, які стануть вирішальними для двох країн, і їм таки вдасться порозумітися».

 

ВІД РЕДАКЦІЇ. Щороку на новорічні свята кожен із нас запитує себе: яким буде новий рік? Ми звертаємося до прогнозів економістів і фінансистів, політиків і політологів, астрологів, екстрасенсів… Ми комусь віримо, а щодо чиїхось аргументів сумніваємося. І вірно. Якщо проаналізувати прогнози минулих років, то стане зрозуміло: не всі апокаліптичні пророцтва справдилися, часто доброго та позитивного в житті більше, ніж нам «вангували». Тому пропонуємо вірити в найкраще і всіляко йому сприяти своєю діяльністю та вчинками.

Що передбачили мольфари України на 2022 рік?

Мольфари зробили кілька пророцтв про майбутнє України. Вони вважають, що закінчення пандемії в країні вже близько – вона може скінчитися до середини весни 2022 року. Щодо збройного конфлікту на сході України, то, на думку карпатських провісників, він, скоріш за все, триватиме ще кілька років.

Ірина Сорокіна

Читайте також: Ціни, зарплатня, комуналка – що нас чекає у новому році?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні