Головна відмінність – це те, що овочі та оселедець ріжуться кубиками, а не викладаються шарами.
Для приготування нам будуть потрібні:
200 г буряку, 200 г картоплі, 3 яйця, 100 г моркви, 100 г солоних огірків, 50 г червоної цибулі, 200-250 г солоного оселедця, 100 г майонезу.
Буряк, картоплю, яйця та моркву відваріть до готовності. Все вариться окремо, бо час приготування різний.
Варені овочі та яйця охолодіть і почистіть. Червону цибулю дрібно поріжте і залийте холодною водою, залиште, щоб вийшла гіркота.
Яйця наріжте дрібними кубиками. Моркву теж наріжте дрібними кубиками.
Картоплю можна порізати більшими кубиками.
Буряк поріжте кубиками, пропорційними з картопляною нарізкою. Солоні огірки поріжте дрібними кубиками. Складіть овочі та яйця в миску. Туди ж додайте оселедець, нарізаний кубиками.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із гороховою начинкою.