Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниБезкоштовні пляжі в Одесі

Безкоштовні пляжі в Одесі

Этот материал также доступен на русском языке
Новини Одеси й області

В Одесі комунальники обладнали п’ять муніципальних пляжів для комфортного відпочинку дітей і дорослих. Йдеться про пляжі в Лузанівці, в районі Ротонди (Аркадія), на Великому Фонтані та про пляж «Дельфін». Відпочиваючи на них, можна безкоштовно скористатися шезлонгами і парасольками. Також на пляжах у Лузанівці й на Фонтані зробили пандуси для зручного спуску та підйому людей з особливими потребами і нарешті відремонтували чотири туалети на узбережжі в Київському районі.

Центрів адмінпослуг побільшає

В Одесі з’явиться ще один Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Його розмістять у Малиновському районі за адресою: вулиця Дальницька, 2. Тут можна буде швидко та комфортно оформити і отримати документи, а обслуговувати громадян планують понад тридцять фахівців. Закінчити ремонт і відкрити новий центр адмінпослуг міська влада обіцяє вже цього року.

Нагадаємо, що сучасні ЦНАП вже давно працюють у трьох районах міста: у Малиновському (вулиця Косівська, 2-д, головний офіс), Київському (вулиця Академіка Корольова, 9) і Суворовському районах (проспект Добровольського, 106).

Просять розповісти про якість життя

В Арцизі місцева влада проводить соціальне опитування про рівень життя у громаді та перспективи її розвитку. Мета – визначити найважливіші, на думку місцевих жителів, проблеми Арцизької територіальної громади, а також знайти способи їх вирішення. Наприклад, з переліку проблем в анкеті пропонують вибрати: погані дороги, неякісна питна вода, низький рівень медичного обслуговування, стихійні звалища та інші проблеми, які є в населених пунктах громади.

Місцевих жителів просять не ігнорувати опитування і анонімно взяти в ньому участь. По докладнішу інформацію звертайтеся до Арцизької міськради за телефоном (04845) 3-10-63.

Нові машини для сімейних лікарів

Центрам первинної медично-санітарної допомоги в області виділили понад 30 медичних автомобілів для обслуговування населення Вилківської та Суворовської територіальних громад . Зокрема – три автомобілі для Шевченківської, Десантненської та Старотроянівської сімейних амбулаторій Кілійського центру первинної медично-санітарної допомоги.

Ще одна хороша новина – в амбулаторії села Ліски (Кілійської громади) з’явився новий сімейний лікар, який також виконує обов’язки завідувача медзакладу. Звернутися до лікаря можна за адресою: Ізмаїльський район, село Ліски, вулиця Дунайська, 35. Телефон (097) 775 -72-21. 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні