Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГуманітарні набори від UNICEF – як можна отримати міжнародну допомогу

Гуманітарні набори від UNICEF – як можна отримати міжнародну допомогу

Этот материал также доступен на русском языке
Міжнародна організація під егідою ООН продовжує допомагати українцям. Допомога надається у формі безкоштовних гуманітарних наборів. Розповідаємо, як можна її отримати.

Міжнародний благодійний фонд “Волонтер UA” спільно з благодійним фондом “Сприяння” проводить збір даних для видачі комплектів дитячого зимового одягу від UNICEF. 

Раніше ми писали, що відкрито реєстрацію на грошову допомогу від міжнародної організації Action Against Hunger.

Хто може отримати допомогу від UNICEF 

Набори видають сім’ям із дітьми 2 – 12 років, які проживають на Миколаївщині. Допомогу можуть отримати тільки ті, хто не отримував її до цього і пройшов попередню реєстрацію. На кожну дитину в родині потрібно подати заявку окремо. Під час отримання знадобиться пред’явити оригінали таких документів:

  • паспорт або ID-картку,
  • свідоцтво народження дитини. 

Допомогу видають у волонтерських пунктах у Миколаєві та області. Також комплекти відправляють Новою Поштою та Укрпоштою, для цього одержувачам потрібно оплатити послуги перевізника і надати звіт про отримання.

Як отримати комплекти для дітей безкоштовно

Щоб отримати гуманітарні набори, потрібно пройти реєстрацію за цим посиланням, яка починається 4 грудня 2023 року. Організатори попереджають, що видача допомоги здійснюється за наявності наборів, а коли буде набрано можливу кількість заявок, форма буде закрита.

Джерело: to4ka.fun

Допомога від ООН – чому не всі пенсіонери її отримали та як це можна зробити

Пенсіонерам встановлено щомісячну компенсаційну виплату: хто і скільки може отримати

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні