Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниПопри війну – українські газети продовжують жити

Попри війну – українські газети продовжують жити

Этот материал также доступен на русском языке
Починаючи з червня газети в Чернігові, Херсоні, Рівному, Кременчуці, Чернівцях, Вінниці, Тернополі, Хмельницькому, Козятині, Одесі мають можливість виходити, бо вирішене одне з найбільш болючих питань друкованого медіа – нестача паперу.

Аби ви знали, яка кількість людей, компаній, країн була залучена в процес пошуку підтримки, а потім і доставки газетного паперу до українських медіа, ви б відчули настільки ж сильно цю потужну силу підтримки українців, як відчуваю її я.

З далекої Норвегії, до дружньої Польщі, за підтримки колег з усього світу газетний папір пройшов від Norske Skog, через Agora, за підтримки WAN-IFRA , БО «УСЛ», юридичної фірми Kinstellar і завдяки невтомній праці команди-організатора процесу Асоціації незалежних регіональних видавців України. Майже 48 тон.

Багато це чи мало? Не знаю. Знаю лише, що завдяки цьому ви зможете читати газети в десяти містах/областях України протягом цілого місяця!

А це – джерело оптимістичних новин про наші перемоги, сумні повідомлення про втрати, корисні дані про те, як жити в умовах війни та обнадійливі статті про те, як будемо все відбудовувати після нашої перемоги.

Ця історія – про взаємопідтримку, про теплі стосунки з колегами, про єдність та важливість триматися купи.

До перемоги!

Оксана Бровко, директор Асоціації незалежних регіональних видавців Украиїни (АНРВУ)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні