Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаНовиниПриватБанк дав пораду: як українці можуть зняти або переказати гроші, якщо немає...

ПриватБанк дав пораду: як українці можуть зняти або переказати гроші, якщо немає світла

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо довго немає світла, українці все одно можуть отримати необхідні банківські послуги. Що для цього потрібно зробити, розповідаємо в цьому матеріалі.

ПриватБанк заявив, що продовжує обслуговувати своїх клієнтів навіть у випадках масштабних блекаутів як у своїх відділеннях, так і за допомогою онлайн-сервісів.

Які відділення Приватбанку працюють без світла

Під час можливих відключень обов’язково працюватимуть чергові відділення. Їхній список можна подивитися за цим посиланням.

“Робота ПриватБанку під час блекауту. У разі тривалого відключення електроенергії ви можете отримувати банківські послуги в наших чергових відділеннях”, – запевнили представники банку.

Також клієнтам Привату нагадали, що у них є можливість користуватися онлайн-послугами банку, зокрема за допомогою телефонної лінії за номером 3700.

Клієнти також можуть проводити різні операції через сервіси “Приват24” і “Приват24 Бізнес”, якщо у них працює інтернет.

Раніше ми писали, як зняти гроші з банківської картки під час блекауту.

Як працює система Powerbanking

Навіть якщо поруч немає чергового відділення самого банку, користувачі можуть отримати послуги в будь-якому відділенні загальноукраїнської мережі банків за допомогою системи Powerbanking.

Об’єднана система, створена за ініціативи НБУ, забезпечить клієнтів необхідними послугами клієнтам навіть під час відсутності електроенергії.

“Мережа налічує вже понад 2 390 відділень, забезпечених альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, посиленою інкасацією готівки та додатковим персоналом”, – повідомили в НБУ.

Вас також можуть зацікавити новини:

Влада хоче зібрати з українців сотні мільярдів: які податки планують підвищити (відео)

Європейські пенсії: як влаштовані пенсійні системи в інших країнах (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні