Екологічно безпечні та корисні сорти м’яса – яловичина, баранина, м’ясо птиці, оленина. Поширена і улюблена свинина – джерело багатьох проблем зі здоров’ям, слід обмежити її вживання або навіть повністю виключити зі свого раціону.
Свинина містить токсичні складові – жир, слиз, гістаміни, небезпечні гормони, речовини, які зазнають гниття в кишечнику. Це стає причиною інфекцій, хвороб шкіри, артриту, артрозу та навіть змін у гормональному фоні людини.
Усі хвороби – це мобілізація захисних сил, спрямованих проти токсинів, або пошкодження внаслідок надходження до організму токсинів. Багато хто вважає свинину напрочуд смачним м’ясом, але це лише харчова звичка, яку можна змінити.
Раніше опубліковано: Експерти назвали ковбасні вироби, які слід оминати.
Читайте також: Імпорт свинини: з яких країн на українські ринки завозять м’ясо?
В Україні тисячі пенсіонерів продовжують працювати після виходу на відпочинок. Для них держава передбачила щорічний…
Нацбанк готує реформу для переказів без рахунку. Суть змін – більше даних, більше прозорості та…
Цей рецепт маринованих огірків із гірчицею у зернах та стерилізацією стане знахідкою для всіх, хто…
Передати житло тому, хто допомагає, – гарна ідея. Але оформити це можна по-різному, і від…
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…