Екологічно безпечні та корисні сорти м’яса – яловичина, баранина, м’ясо птиці, оленина. Поширена і улюблена свинина – джерело багатьох проблем зі здоров’ям, слід обмежити її вживання або навіть повністю виключити зі свого раціону.
Свинина містить токсичні складові – жир, слиз, гістаміни, небезпечні гормони, речовини, які зазнають гниття в кишечнику. Це стає причиною інфекцій, хвороб шкіри, артриту, артрозу та навіть змін у гормональному фоні людини.
Усі хвороби – це мобілізація захисних сил, спрямованих проти токсинів, або пошкодження внаслідок надходження до організму токсинів. Багато хто вважає свинину напрочуд смачним м’ясом, але це лише харчова звичка, яку можна змінити.
Раніше опубліковано: Експерти назвали ковбасні вироби, які слід оминати.
Читайте також: Імпорт свинини: з яких країн на українські ринки завозять м’ясо?
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…