Екологічно безпечні та корисні сорти м’яса – яловичина, баранина, м’ясо птиці, оленина. Поширена і улюблена свинина – джерело багатьох проблем зі здоров’ям, слід обмежити її вживання або навіть повністю виключити зі свого раціону.
Свинина містить токсичні складові – жир, слиз, гістаміни, небезпечні гормони, речовини, які зазнають гниття в кишечнику. Це стає причиною інфекцій, хвороб шкіри, артриту, артрозу та навіть змін у гормональному фоні людини.
Усі хвороби – це мобілізація захисних сил, спрямованих проти токсинів, або пошкодження внаслідок надходження до організму токсинів. Багато хто вважає свинину напрочуд смачним м’ясом, але це лише харчова звичка, яку можна змінити.
Раніше опубліковано: Експерти назвали ковбасні вироби, які слід оминати.
Читайте також: Імпорт свинини: з яких країн на українські ринки завозять м’ясо?
З’явився новий спосіб подання показань лічильників для розрахунку за комунальні послуги. Що треба знати.
Юрист пенсіонерів Михайло Вулах пояснює, хто має право на обов’язкову частку у спадщині, як її…
Деякі споживачі зможуть значно зекономити на електроенергії. Хто та скільки платитиме в грудні.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.