Споживач

Свинина: найшкідливіше м’ясо!

Екологічно безпечні та корисні сорти м’яса – яловичина, баранина, м’ясо птиці, оленина. Поширена і улюблена свинина – джерело багатьох проблем зі здоров’ям, слід обмежити її вживання або навіть повністю виключити зі свого раціону.

Свинина містить токсичні складові – жир, слиз, гістаміни, небезпечні гормони, речовини, які зазнають гниття в кишечнику. Це стає причиною інфекцій, хвороб шкіри, артриту, артрозу та навіть змін у гормональному фоні людини.

Шкода свинини

  1. Свинина містить гормон росту, що спричиняє збої в злагодженій роботі організму людини. Під впливом чужорідного гормону відбуваються патологічні процеси: ожиріння, розростання доброякісних та злоякісних пухлин.
  2. Свинина містить гістамін – подразник, що викликає алергію. Апендицит, розвиток фурункульозу та холециститу, дерматитів, екземи – наслідки впливу гістаміну на організм.
  3. Свиняча кров багата на онкогенні агенти — специфічні еритроцити, що виступають у ролі маркерів раку.
  4. Вірус грипу трапляється дуже часто в ковбасі, проникаючи у продукт із легенів тварини. Часте вживання свинини призводить до почастішання захворювань на грип!
  5. Свинина – найжирніше м’ясо, вона сприяє ожирінню, особливо якщо їсти свинину у стресовому стані.
  6. Свинина дуже токсична, вона містить небезпечні канцерогени і не поступається своєю шкідливістю алкоголю і тютюну.
  7. У свиней мало м’язів і кісток, зате багато жиру та сполучної тканини. Свині часто хворіють, і ніколи не можна бути впевненим повністю, м’ясо хворої чи здорової тварини ти їси.
  8. Постійне отруєння токсинами, що містяться у свинячому м’ясі, провокує проблеми з серцем і може стати причиною інсульту. В організмі людини, що вживає свинину, утворюється сприятливе середовище для розвитку хвороботворних бактерій.

Усі хвороби – це мобілізація захисних сил, спрямованих проти токсинів, або пошкодження внаслідок надходження до організму токсинів. Багато хто вважає свинину напрочуд смачним м’ясом, але це лише харчова звичка, яку можна змінити.

Раніше опубліковано: Експерти назвали ковбасні вироби, які слід оминати.

Читайте також: Імпорт свинини: з яких країн на українські ринки завозять м’ясо?

Метки: м’ясо свинина шкода

Новое на сайте

  • Новини

Українцям перерахували пенсії: у кого забрали доплати

Частина пенсіонерів втратили доплати до пенсії після проведеного Пенсійним фондом перерахунку. Пенсійний експерт пояснив, у…

23/05/2025 16:15
  • Новини

Міжнародний фонд надає грошову допомогу українцям: як отримати 10 800 гривень

Відомий міжнародний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Як зареєструватися.

23/05/2025 15:32
  • Новини

Урожай перцю буде просто рекордний – ось що потрібно встигнути зробити до цвітіння: не пошкодуєте

Болгарський чи солодкий перець – це одна з обов'язкових культур на городі кожного овочівника. Але…

23/05/2025 14:57
  • Новини

Неймовірно м’які і повітряні пиріжки з оригінальною начинкою: не залишиться навіть крихти

Пропонуємо приготувати дріжджові пиріжки на сковороді, від яких можна просто проковтнути язика. Такі вони смачні…

23/05/2025 13:44
  • Новини

Які роки стажу вигідніші для нарахування пенсії: експерт підказав, як їх правильно обрати

Розмір пенсії залежить від того, які роки стажу обрали для обрахунків. Тому важливо, щоб до…

23/05/2025 12:34
  • Новини

Споживачам газу почали надходити нові платіжки: за що українці повинні додатково заплатити

Українців, які користуються газом, попередили про нову послугу, за яку доведеться окремо заплатити. У середньому…

23/05/2025 11:16