Споживач

Свинина: найшкідливіше м’ясо!

Екологічно безпечні та корисні сорти м’яса – яловичина, баранина, м’ясо птиці, оленина. Поширена і улюблена свинина – джерело багатьох проблем зі здоров’ям, слід обмежити її вживання або навіть повністю виключити зі свого раціону.

Свинина містить токсичні складові – жир, слиз, гістаміни, небезпечні гормони, речовини, які зазнають гниття в кишечнику. Це стає причиною інфекцій, хвороб шкіри, артриту, артрозу та навіть змін у гормональному фоні людини.

Шкода свинини

  1. Свинина містить гормон росту, що спричиняє збої в злагодженій роботі організму людини. Під впливом чужорідного гормону відбуваються патологічні процеси: ожиріння, розростання доброякісних та злоякісних пухлин.
  2. Свинина містить гістамін – подразник, що викликає алергію. Апендицит, розвиток фурункульозу та холециститу, дерматитів, екземи – наслідки впливу гістаміну на організм.
  3. Свиняча кров багата на онкогенні агенти — специфічні еритроцити, що виступають у ролі маркерів раку.
  4. Вірус грипу трапляється дуже часто в ковбасі, проникаючи у продукт із легенів тварини. Часте вживання свинини призводить до почастішання захворювань на грип!
  5. Свинина – найжирніше м’ясо, вона сприяє ожирінню, особливо якщо їсти свинину у стресовому стані.
  6. Свинина дуже токсична, вона містить небезпечні канцерогени і не поступається своєю шкідливістю алкоголю і тютюну.
  7. У свиней мало м’язів і кісток, зате багато жиру та сполучної тканини. Свині часто хворіють, і ніколи не можна бути впевненим повністю, м’ясо хворої чи здорової тварини ти їси.
  8. Постійне отруєння токсинами, що містяться у свинячому м’ясі, провокує проблеми з серцем і може стати причиною інсульту. В організмі людини, що вживає свинину, утворюється сприятливе середовище для розвитку хвороботворних бактерій.

Усі хвороби – це мобілізація захисних сил, спрямованих проти токсинів, або пошкодження внаслідок надходження до організму токсинів. Багато хто вважає свинину напрочуд смачним м’ясом, але це лише харчова звичка, яку можна змінити.

Раніше опубліковано: Експерти назвали ковбасні вироби, які слід оминати.

Читайте також: Імпорт свинини: з яких країн на українські ринки завозять м’ясо?

Метки: м’ясо свинина шкода

Новое на сайте

  • Новини

До 43 200 гривень: Карітас надає українцям нову грошову допомогу

Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.

22/11/2024 15:58
  • Новини

Кімнатні рослини, які як магніт притягують кохання та добробут у кожну оселю

Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.

22/11/2024 14:31
  • Новини

Несподіваний інгредієнт, який зробить котлети соковитими та ніжними

Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…

22/11/2024 13:39
  • Статті

Як вибрати диван для дому: повний гід

Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…

22/11/2024 13:04
  • Новини

В Україні планують заборонити небажані дзвінки: що пропонує новий законопроєкт

Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…

22/11/2024 12:41
  • Новини

“Ощадбанк” змінює правила: як це вплине на ваші фінанси

Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…

22/11/2024 11:42