Найнебезпечнішою частиною курки Сергій Синицин вважає її внутрішні органи. Фахівець радить не використовувати їх для готування страв.
За словами кухаря, в організм курки дуже часто потрапляють усілякі паразити. Крім того, несумлінні фермери годують птицю всілякими хімікатами, і нескладно здогадатися, що саме у внутрішніх органах домашньої птиці скопичуються небезпечні речовини.
– Якщо в курку потрапляють якісь паразити або її напихають якимись хімікатами, насамперед страждають внутрішні органи. Зазвичай це потрохи, вони найнебезпечніші. А найбезпечнішим буде біле м’ясо грудки, – розповів фахівець.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про марки справжнього вершкового масла.
Джерело: Аgronews.ua
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.