Найнебезпечнішою частиною курки Сергій Синицин вважає її внутрішні органи. Фахівець радить не використовувати їх для готування страв.
За словами кухаря, в організм курки дуже часто потрапляють усілякі паразити. Крім того, несумлінні фермери годують птицю всілякими хімікатами, і нескладно здогадатися, що саме у внутрішніх органах домашньої птиці скопичуються небезпечні речовини.
– Якщо в курку потрапляють якісь паразити або її напихають якимись хімікатами, насамперед страждають внутрішні органи. Зазвичай це потрохи, вони найнебезпечніші. А найбезпечнішим буде біле м’ясо грудки, – розповів фахівець.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про марки справжнього вершкового масла.
Джерело: Аgronews.ua
Якщо ви хочете, щоб ваші огірки плодоносили все літо, постарайтеся забезпечити їм догляд. Нічого складного…
Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час…
Якщо документ про право власності на житло втрачено або пошкоджено, наприклад, через війну, потрібно оформити…
Деяким пенсіонерам в Україні виплатять одноразову грошову допомогу від 2500 до 4000 гривень. Але є…
Хочете отримати хороший урожай томатів? Потрібно просто поливати їх правильним розчином. Приготувати його дуже просто.
Здивуйте своїх рідних і близьких неймовірним десертом, який готується дуже просто.