Споживач

Яку частину курки ліпше ніколи не їсти

Найнебезпечнішою частиною курки Сергій Синицин вважає її внутрішні органи. Фахівець радить не використовувати їх для готування страв.

За словами кухаря, в організм курки дуже часто потрапляють усілякі паразити. Крім того, несумлінні фермери годують птицю всілякими хімікатами, і нескладно здогадатися, що саме у внутрішніх органах домашньої птиці скопичуються небезпечні речовини.

– Якщо в курку потрапляють якісь паразити або її напихають якимись хімікатами, насамперед страждають внутрішні органи. Зазвичай це потрохи, вони найнебезпечніші. А найбезпечнішим буде біле м’ясо грудки, – розповів фахівець.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про марки справжнього вершкового масла.

Джерело: Аgronews.ua

Метки: шкода

Новое на сайте

  • Новини

Огірки будуть плодоносити все літо – ось що радять зробити досвідчені дачники

Якщо ви хочете, щоб ваші огірки плодоносили все літо, постарайтеся забезпечити їм догляд. Нічого складного…

20/05/2025 17:46
  • Новини

Соус з кропу – незамінна добавка до салатів та м’яса

Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час…

20/05/2025 17:06
  • Статті

Як відновити втрачені документи на житло

Якщо документ про право власності на житло втрачено або пошкоджено, наприклад, через війну, потрібно оформити…

20/05/2025 16:25
  • Новини

Рішення прийнято: деяким пенсіонерам готують одноразову допомогу у сумі 4000 гривень

Деяким пенсіонерам в Україні виплатять одноразову грошову допомогу від 2500 до 4000 гривень. Але є…

20/05/2025 15:42
  • Новини

Томати збиратимете відрами: потрібно полити їх простим розчином під корінь

Хочете отримати хороший урожай томатів? Потрібно просто поливати їх правильним розчином. Приготувати його дуже просто.

20/05/2025 15:01
  • Новини

Ваги не потрібні: готуємо неймовірно смачний торт «Три склянки»

Здивуйте своїх рідних і близьких неймовірним десертом, який готується дуже просто.

20/05/2025 14:00