Четвер, 4 Липня, 2024
ГоловнаНовиниЯкі зачіски принцеси Діани зараз на піку популярності: вони надають шарму та...

Які зачіски принцеси Діани зараз на піку популярності: вони надають шарму та елегантності

Этот материал также доступен на русском языке
Принцеса Діана стала іконою стилю, яку наслідували і знатні леді, і прості британки. Сьогодні образ леді Ді став символом вільної жінки. Не дивно, що зачіски, які носила принцеса Діана, досі не втрачають актуальності. Що ж це за зачіски такі, які через десятиліття залишаються на піку популярності.
  • Ще дівчинкою, Діана Спенсер носила довгі локони — і густий чубчик до брів. Таку довжину волосся вона мала до підліткового віку. Змінювалася лише довжина чубчика.
  • Принцеса Діана була відома своїми стильними зачісками та мінливим стилем. Вона часто вибирала елегантні зачіски з каскадом кучерявих локонів, об’ємні зачіски з пучками та кучерями, а також класичні зачіски з плетіннями та шпильками.
  • Біографи Діани відзначають: чим коротшою була її стрижка, тим щасливішою жінка почувала себе. І навпаки: коли довжина збільшувалася, настрій та почуття принцеси були сумними.

Раніше ми розповідали, які стрижки не підходять для тонкого волосся.

Діана Френсіс Спенсер народилася 1 липня 1961 року, цього року їй виповнилося б 63 роки. Діану більшість з нас знають як принцесу Уельську, принцесу Діану, леді Діану або леді Ді. Вона народилася у знатній британській родині, до якої належав, зокрема, і Вінстон Черчілль. Велику популярність і прихильність публіки Діана здобула після заміжжя з принцом Чарльзом, старшим сином королеви Єлизавети II, в 1981 році.

Стрижка «пацанки» леді Ді

Коли юна Діана познайомилася з принцом Чарльзом, вона носила досить коротку стрижку і називала себе більше пацанкою, ніж леді. Саме в такому образі з дівчиною познайомилася публіка після заручин із принцом.

Весільна зачіска принцеси Діани

Діана дозволила собі відійти від королівської традиції на довге волосся. Її весільна зачіска була створена на основі стрижки боб-каре. Тіара на маківці надавала елегантності.

Піксі для принцеси Уельської

Коротка стрижка стала символом образу принцеси Діани. Вона вміла її зробити стильною та елегантною, такою, що пасує до королівських приводів. Водночас це дозволяло мати легкий, дещо спортивний образ вільної жінки. Зачесуючи пасма на бік і закладаючи їх за вухо, принцеса Уельська мала чудовий вигляд.

Густий чубчик – бренд Діани

Як володарка густого волосся, принцеса Діана могла дозволити собі носити густий чубчик. Він став не тільки її візитівкою, але й шалено популярним трендом того часу. Усі британські дівчата мріяли постригти собі такий самий.

Чи носила Діана довге волосся

У якийсь період, після народження дітей, леді Ді мала довге волосся. Зачіски декорувала живими і штучними квітами, гребінцями і шпильками. Виходили романтичні образи, які більш притаманні для осіб королівського двору. Хоча на довго з такою зачіскою принцеса не подружилася. Згодом вона повернулася до звичного для себе каре в різних інтерпретаціях.

Який колір волосся був у Діани у зрілому віці

У зрілі роки Діана мала улюблену коротку стрижку. При цьому почала освітлювати волосся. Її чубчик став рідшим. Загалом образ ставав сучаснішим і підкреслював його сміливість.

Зачіска як символ змін

Чимало жінок змінюють зачіску, коли намагаються покликати зміни в своє життя загалом. Так склалося і в леді Ді. У одному з інтерв’ю вона зізналася, що найбільш значущі зміни в її житті розпочалися після стрижки стиліста Сема Макнайта. Той момент принцеса згадувала як переломний, коли вона із жертви перетворилася на переможницю.

У чому секрет наслідування мільйонами

Принцеса Діана дуже обережно вносила зміни в свою зачіску. Вони завжди були поступові і не кидалися в очі. Жінка чудово розуміла, що її наслідують мільйони. Тому будь-які різкі рухи могли б неоднозначно сприйнятися публікою. Відтак стрижку «народної принцеси» собі приміряли бізнес-леді, телеведучі, моделі і взагалі багато відомих жінок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні