Питання читачки:
– Чи потрібно мити куряче м’ясо перед приготуванням? В інтернеті радять його одразу варити або смажити.
Відповідає лікарка-інфекціоніст Алла Голуб:
– Це не правильно. Я не кухар, але вважаю, що м’ясо треба промити, може, навіть потримати 20-30 хвилин у підсоленій воді.
Для обробки м’яса виділіть окрему кухонну дошку. Після використання її потрібно ретельно вимити, протерти оцтом або ошпарити окропом.
Дошку потрібно частіше міняти, адже ніж ушкоджує поверхневий шар, і в подряпинах та зазубринах залишаються мікроби.
Також у спеку краще відмовитися від суші, страв із мідій.
Що таке скандинавська ходьба і чому вона дуже корисна для людей похилого віку. Секретами спорту…
Українців попередили про можливі проблеми з газопостачанням та розповіли, що потрібно зробити, щоб цього не…
Хто має право повторно звернутися за призначенням виплат для внутрішньо переміщених осіб та як це…
Чому частині українців субсидії не призначать автоматично? Кому потрібно терміново звернутися до Пенсійного фонду.
Кому варто чекати на підвищену пенсію вже наступного місяця і на скільки виплати зростуть. Про…
Яким критеріям потрібно відповідати для отримання нової грошової допомоги та як зареєструватися.