Незвичайні вареники, популярні у Молдові: тісто готують не з борошна та води, а на основі картопляного пюре. Начинка — ніжна куряча печінка зі цибулею. Виходить дуже м’яка, ситна та ароматна страва.
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві вареники.
4–5 картоплин
1 яйце
0,5 ч. л. солі
250–270 г борошна
600–800 г курячої печінки
2 цибулини
30 г вершкового масла
сіль і перець за смаком
1–2 ст. л. олії
Обсмажена цибуля
Вершкове масло
Сметана
Порада:
Такі вареники можна готувати не лише з печінкою. Картопляне тісто чудово поєднується з начинками з обсмаженої капусти, картоплі з цибулею, сиру, грибів або печених овочів.
Читайте також:
У Червоному Хресті зробили важливе повідомлення щодо поширеної в мережі інформації про нібито нову грошову…
Різкий біль у попереку, який не дає знайти зручного положення, нудота, холодний піт і паніка…
Простий розчин з трьох компонентів і трохи пари допоможуть швидко позбутися навіть застарілих бризок усередині…
Пенсія у зв’язку з втратою годувальника призначається членам сім’ї військовослужбовця, який помер або загинув за…
Заповіт дозволяє не лише передати майно, а й визначити правила його отримання. Юрист пояснив, які…
Кондиціонери з функцією обігріву - це зручне рішення для підтримки комфортної температури в будинку в…