Хочеться солодких вареників? Розповідаємо, як приготувати вареники з повидлом так, щоб начинка не витікала, а тісто вийшло м’яким та еластичним.
Зазвичай повидло використовують для пиріжків, але з такою начинкою можна приготувати солодкі вареники — простий варіант традиційної української страви. М’яке тісто, густе повидло та масляно-цукрова суміш перетворюють цю страву на справжній десерт.
Раніше ми розповідали, як приготувати вареники з вишнею.
Порада: якщо повидло надто рідке, загустіть його невеликою кількістю крохмалю — приблизно ½-1 чайну ложку на 100-150 г. Тоді начинка не витече.
Читайте також:
Курячі яйця— безпечна їжа на кожен день. Норми вживання, ознаки свіжості та найсмачніші способи варіння.
Якщо ваші орхідеї перестали активно цвісти або страждають від хвороб, спробуйте ці два прості та…
Повістки за межами України. Що можуть і чого не можуть робити українські диппредставництва стосовно мобілізації?
Вікові надбавки та доплати. Які суми можуть отримати українці у старшому віці.
Звичне прання порошком не завжди рятує білі шкарпетки від пожовтіння та запаху. Два прості засоби…
Картопля та горіхи — ідеальне поєднання для пісних котлет, які виходять ситними й надзвичайно смачними.