Для приготування найсмачнішої квашеної капусти вам знадобиться всього три дні. Це найпростіший рецепт, який точно вийде навіть у новачка!
Раніше ми розповідали про п’ять основних помилок при квашенні капусти.
Ранее мы рассказывали о пяти основных ошибках при приготовлении квашеной капусты.
1. Капусту нашинкуйте дрібно.
2. Моркву натріть на великій тертці.
3. Перемішайтк капусту з морквою й щільно викладіть суміш на дно банки.
4. Покладіть банку в невелике блюдце з бортиками. Посипте капусту зверху сіллю та цукром, залийте водою банку.
5. Накрийте банки кришками та залишіть капусту на три дні. Щодня дерев’яною шпажкою проколюйте капусту, щоб виходив вуглекислий газ.
6. Закрийте банки кришками і відправте в холодильник.
Вас також можуть зацікавити новини:
Синоптики зробили прогноз на перший місяць зими. Чи очікувати холоду і опадів, чи температура за…
Клієнти одного з популярних українських банків будуть змушені платити значно більше за деякі послуги. Що…
Частина українців має терміново подати заяву, щоб не втратити частину допомоги на оплату житлово-комунальних послуг.…
В деяких телеграм-каналах почала з'являтися інформація про те, що пенсіонери мають звернутися до Пенсійного фонду,…
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу від відомого фонду. Як це зробити.
Родич пенсіонера, якому у 2003 році не зарахували роботу в колгоспі через відсутність довідки, хвилюється,…