У сезон гарбуза не буває забагато рецептів з цього овоча. Пропонуємо рецепт оригінальної закуски – гарбузового паштету.
Раніше ми розповідали, як приготувати справжній одеський форшмак.
1. Обсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю на невеликій кількості добре розігрітої олії.
2. Гарбуз натираємо на великій тертці.
3. На сковороду з обсмаженою цибулею додаємо маленький шматочок вершкового масла і викладаємо тертий гарбуз.
4. Тушкуємо гарбуз приблизно 10 хвилин до золотистого кольору. Кришкою не накриваємо, щоб випарувалася зайва рідина.
5. Додаємо до гарбуза одну столову ложку м’якого плавленого сиру. Перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини.
6. Солимо і перчимо до смаку.
7. Вимикаємо плиту і додаємо трохи подрібненого часнику. Паштет із гарбуза готовий!
Вас також можуть зацікавити новини:
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Хочете отримати хороший урожай озимого часнику? Обов'язково внесіть це просте добриво в листопаді.
Чимало українців частину життя працюють неофіційно, у результаті чого не мають достатньо стажу для виходу…
21 листопада Церква вшановує Архістратига Михаїла і всі Небесні Сили безтільні. Цей день нагадує нам:…
Деякі пенсіонери почали втрачати доступ до своїх пенсійних рахунків. Хто може залишитись без грошей.