Ключові тези
Рецепт приготування токана практично не змінювався століттями, але в кожному регіоні Карпат є своя традиційна кухня, відмінна від інших. Її відмінність формується за рахунок традицій життя місцевих мешканців, їх рецептів, уподобань. Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування популярної страви.
Раніше ми знайомили вас із стравами української національної кухні: Бойківський книш з м’ясом – чудовий пиріг карпатських господарок
Токан – це закарпатська страва з кукурудзяної крупи, яку традиційно готують за рецептом вівчарів Хустського району.
Читайте також:
Міністерство цифрової трансформації запустило оновлену систему базової соціальної допомоги. Тепер українці зможуть оформити виплати на…
Багато хто впевнений, що чорні маслини – це просто пофарбовані оливки. Насправді, все не так…
Президент Володимир Зеленський анонсував запуск у грудні нової програми "зимова єПідтримка. Українці зможуть безкоштовно проїхати…
Якщо родич із деменцією вже не може самостійно приймати рішення, опіку потрібно оформити офіційно через…
На заправці більшість водіїв діють автоматом — вставили пістолет, оплатили, поїхали. Але саме в ці…
У листопаді внутрішньо переміщені особи в Україні продовжать отримувати державну фінансову допомогу. Дізнайтеся, які суми…