Ключові тези
Рецепт приготування токана практично не змінювався століттями, але в кожному регіоні Карпат є своя традиційна кухня, відмінна від інших. Її відмінність формується за рахунок традицій життя місцевих мешканців, їх рецептів, уподобань. Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування популярної страви.
Раніше ми знайомили вас із стравами української національної кухні: Бойківський книш з м’ясом – чудовий пиріг карпатських господарок
Токан – це закарпатська страва з кукурудзяної крупи, яку традиційно готують за рецептом вівчарів Хустського району.
Читайте також:
Хліб часто втрачає свіжість уже за день-два, але правильне зберігання допоможе уникнути цього. Простий прийом…
Несплата комунальних послуг може призвести до серйозних наслідків — від нарахування боргу до звернення постачальника…
Ветерани війни та їхні родини й надалі користуватимуться податковими пільгами, передбаченими чинним законодавством. З 1…
Фаршировані печериці – це вишукана страва, яка готується з бюджетних інгредієнтів. Вони ідеально доповнять святковий…
Погода в Україні завтра буде стабільною і комфортною, як для середини грудня. Атмосферні процеси не…
Сонячна активність у грудні привертає увагу метеозалежних людей і спеціалістів, які працюють із чутливою технікою.…