Ключові тези:
Деруни можна смажити не лише у вигляді оладок, а й у вигляді млинців – розміром із сковорідку.
Велику увагу в цьому рецепті потрібно приділити нарізанню картоплі, адже вона має добре просмажитися. Також слід вибирати сорт, який добре розварюється (жовтий усередині).
Картоплю нарізати довгою тоненькою соломкою.
Так само нарізати і цибулю.
Потім додати сіль, перець та інші спеції за бажанням.
На плиті розігріти сковороду і змастити олією.
Перед подачею посипати зеленню, можна додати сметани.
Читайте також:
Головний убір — не просто захист від сонця або вітру. Для жінки старшого віку це…
Якщо вас почали турбувати стріляючі болі в руці, оніміння пальців, обмежена рухливість в плечі, це…
Овочеві “гойдалки”. Що дешевшає, а що дорожчає на фермерському ринку продуктів.
Служили в армії чи поліції? Пенсійний фонд України роз'яснює, як ваша служба зараховується до страхового…
Українці зможуть швидше отримувати свої кошти після краху банку. Фонд гарантувань вкладів скоротив час повернення…
Багато хто вважає, що з виходом на пенсію робота закінчується. Але ж це міф. Закон…