Фото: freepik
Ключові тези:
Більшість людей регулярно вживає м’ясо, проте не всі вміють підготувати його перед приготуванням правильно. Зокрема, більшість людей перед приготуванням миє м’ясо, чого робити не треба. На цьому наполягають більшість кулінарів і дієтологів.
Раніше ми писали, яка печінка найкорисніша.
Для підготовки м’яса дієтологи радять очистити його та висушити — для цього потрібно обережно промокнути його поверхню вологими паперовими рушниками і таким чином видалити з нього видимий бруд. Після цього — просушити.
Джерело: ТСН
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний фонд запровадив сучасний спосіб ідентифікації – через відеозв’язок. Процедура нескладна триває близько 20 хвилин.…
Рівень бідності серед пенсіонерів у світі різниться у десятки разів. Хто очолює антирейтинг, і в…
Серцевий біль – це серйозний симптом, який потребує негайного звернення до лікаря. Тим більше, що…
29 вересня, в понеділок, можливий мокрий сніг в Карпатах.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Багато хто з нас зберігає в коморі старі іграшки, думаючи, що їм гріш ціна. А…