Фото: freepik
Ключові тези:
Більшість людей регулярно вживає м’ясо, проте не всі вміють підготувати його перед приготуванням правильно. Зокрема, більшість людей перед приготуванням миє м’ясо, чого робити не треба. На цьому наполягають більшість кулінарів і дієтологів.
Раніше ми писали, яка печінка найкорисніша.
Для підготовки м’яса дієтологи радять очистити його та висушити — для цього потрібно обережно промокнути його поверхню вологими паперовими рушниками і таким чином видалити з нього видимий бруд. Після цього — просушити.
Джерело: ТСН
Вас також можуть зацікавити новини:
Весняна посадка картоплі — ключовий етап для майбутнього врожаю. Аграрні експерти наголошують: кілька простих прийомів…
Українці довіряють банківській системі, попри війну та економічну нестабільність. Найчастіше громадяни обирають державні банки та…
Перший місяць року задає ритм самопочуттю на тривалий час уперед. Січень — слушний період, аби…
Вибір кави в супермаркеті часто перетворюється в "змагання" між брендом і реальними властивостями продукту. Експерт…
Робота після досягнення пенсійного віку не завжди означає фінансову вигоду. У 2026 році зайняті пенсіонери…
Пенсійна система Італії поєднує кілька моделей розрахунку виплат і постійно змінюється через зростання тривалості життя.…