Фото: freepik
Ключові тези:
Більшість людей регулярно вживає м’ясо, проте не всі вміють підготувати його перед приготуванням правильно. Зокрема, більшість людей перед приготуванням миє м’ясо, чого робити не треба. На цьому наполягають більшість кулінарів і дієтологів.
Раніше ми писали, яка печінка найкорисніша.
Для підготовки м’яса дієтологи радять очистити його та висушити — для цього потрібно обережно промокнути його поверхню вологими паперовими рушниками і таким чином видалити з нього видимий бруд. Після цього — просушити.
Джерело: ТСН
Вас також можуть зацікавити новини:
Ніжний, ароматний і простий у приготуванні — цей рибний паштет підкорить навіть найвибагливіших гурманів.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від держави на ремонт житла. Відповідна програма вже стартувала.
Не всі українці встигають заробити необхідний страховий стаж для виходу на пенсію, проте навіть при…
Сидяча робота за комп'ютером займає значну частину життя багатьох людей, і якість меблів безпосередньо впливає…
Нові правила оформлення пенсії за віком: що змінилося та як діяти українцям. Детальна інструкція ПФУ.
Як отримати допомогу на поховання від держави: покрокова інструкція.