Ключові тези:
Суп з пельменями — визнана класика повсякденного меню. На все, про все вам знадобиться 30–40 хвилин — і гаряча страва на столі. При цьому смак можна урізноманітнити, використовуючи овочі, зелень або бульйон на копченостях. Розповідаємо, як його приготувати.
Раніше ми розповідали про найпростіший рецепт лінивих голубців.
Цибулю і моркву дрібно нарізають і обсмажують на олії до золотистого кольору. Потім до засмажки додають заморожену кукурудзу і заливають заздалегідь приготованим курячим бульйоном. Після закипання в каструлю опускають пельмені, потім сиплять зелену цибулю.
Вариться суп швидко, близько 20 хвилин. Достатньо, щоб овочі стали м’якими, а пельмені зберегли форму й соковитість.
У самому кінці до страви додають свіжу петрушку, а для пікантності — ложку сметани, перець чилі чи краплю соєвого соусу. Подають суп одразу, гарячим.
Читайте також:
Уже два роки Пенсійний фонд відповідає за виплату субсидій, і тепер перевірки стали значно суворішими.…
Самотні пенсіонери в Україні можуть отримувати допомогу як від волонтерів та міжнародних організацій, так і…
Фрукти, які ми купуємо в магазинах і на ринках, можуть містити залишки небезпечних пестицидів. Експерти…
Олексій Соляник — син легендарного китобоя, який обрав власний шлях у житті. У 65 років…
Педагоги отримають по 1500 грн на спеціальні рахунки. Свириденко оголосила старт програми підтримки вчителів
У мережі ширяться повідомлення, що українські банки нібито блокують картки через «підозрілі» слова у призначенні…