Ключові тези:
Суп з пельменями — визнана класика повсякденного меню. На все, про все вам знадобиться 30–40 хвилин — і гаряча страва на столі. При цьому смак можна урізноманітнити, використовуючи овочі, зелень або бульйон на копченостях. Розповідаємо, як його приготувати.
Раніше ми розповідали про найпростіший рецепт лінивих голубців.
Цибулю і моркву дрібно нарізають і обсмажують на олії до золотистого кольору. Потім до засмажки додають заморожену кукурудзу і заливають заздалегідь приготованим курячим бульйоном. Після закипання в каструлю опускають пельмені, потім сиплять зелену цибулю.
Вариться суп швидко, близько 20 хвилин. Достатньо, щоб овочі стали м’якими, а пельмені зберегли форму й соковитість.
У самому кінці до страви додають свіжу петрушку, а для пікантності — ложку сметани, перець чилі чи краплю соєвого соусу. Подають суп одразу, гарячим.
Читайте також:
Одинокі пенсіонери можуть отримувати щомісячну доплату на догляд, але лише за наявності підтверджених законом умов.…
Січень для садівників і городників — це не період повного спокою, а час продуманого планування…
Волоський горіх — смачний і надзвичайно корисний продукт, багатий на жири, білки та мікроелементи. Проте…
Сучасні методи обстеження стають досконалішими. Вони дають лікарю більше точної інформації для своєчасної діагностики й…
Бувають моменти, коли гості вже майже дзвонять у двері, а часу на складні десерти зовсім…
Павербанки стали звичним аксесуаром у побуті, особливо під час відключень електроенергії. Проте за неправильного використання…