Ключові тези:
Суп з пельменями — визнана класика повсякденного меню. На все, про все вам знадобиться 30–40 хвилин — і гаряча страва на столі. При цьому смак можна урізноманітнити, використовуючи овочі, зелень або бульйон на копченостях. Розповідаємо, як його приготувати.
Раніше ми розповідали про найпростіший рецепт лінивих голубців.
Цибулю і моркву дрібно нарізають і обсмажують на олії до золотистого кольору. Потім до засмажки додають заморожену кукурудзу і заливають заздалегідь приготованим курячим бульйоном. Після закипання в каструлю опускають пельмені, потім сиплять зелену цибулю.
Вариться суп швидко, близько 20 хвилин. Достатньо, щоб овочі стали м’якими, а пельмені зберегли форму й соковитість.
У самому кінці до страви додають свіжу петрушку, а для пікантності — ложку сметани, перець чилі чи краплю соєвого соусу. Подають суп одразу, гарячим.
Читайте також:
Щоб повернути пенсії, частині пенсіонерів потрібно буде подати заяви до Пенсійного фонду. Кого це стосується.
Дізнайтеся, як обчислюється розмір базової соціальної допомоги для різних сімей, і скільки саме грошей може…
Дорогі читачі, газеті «На пенсії» вже 20 років – це два десятиліття ваших історій, спогадів…
Схема посадки озимого часнику, яка гарантує великі головки. Коли й куди садити?
Куди в Україні дозволено ходити з тваринами, а де за це штрафують? У ДержпродспоживслужбІ пояснили,…
Що потрібно знати про відповідальність медиків. Юристка пояснила, як пацієнтам захистити себе від неналежного лікування.