Ключові тези:
Моя родина дуже любить фалафель (смачні кульки з нуту). Її можна споживати і в піст, а готувати – з доступних продуктів.
Якщо ви хочете отримати більш дієтичний варіант, можна фалафель запекти. Сформовані кульки трохи збризнути олією. Форму для запікання застелити пергаментним папером, змастити його олією, викласти на нього кульки та відправити у розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Зоряна Федорівна, м. Львів
Вас також можуть зацікавити новини:
Вночі вимикаєте водонагрівач, щоб зменшити витрати? Фахівці попереджають: це не лише не допомагає заощаджувати, а…
Уряд оприлюднив інформацію про оновлений проєкт Державного бюджету на 2026 рік. Документ містить низку змін…
Геомагнітна небезпека високого рівня. Прогноз астрофізиків на 9 листопада попереджає про високу активність магнітного поля.
Смачну домашню вечерю можна приготувати без зайвих зусиль. Достатньо обсмажити курячі крильця й протушкувати їх…
Рослина, що створює азот із повітря. Як люпин рятує українські городи.
Блогерка викрила підробку масла. Яка популярна в Україні торгова марка не пройшла перевірку?