Ключові тези:
Моя родина дуже любить фалафель (смачні кульки з нуту). Її можна споживати і в піст, а готувати – з доступних продуктів.
Якщо ви хочете отримати більш дієтичний варіант, можна фалафель запекти. Сформовані кульки трохи збризнути олією. Форму для запікання застелити пергаментним папером, змастити його олією, викласти на нього кульки та відправити у розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Зоряна Федорівна, м. Львів
Вас також можуть зацікавити новини:
Після кількох днів підвищеної сонячної активності геомагнітна ситуація на Землі стабілізується. Науковці запевняють, що різдвяні…
Передноворічне прибирання здавна вважалося не просто хатньою справою, а справжнім ритуалом оновлення. Водночас народні прикмети…
Початок 2026 року не принесе українцям неприємних сюрпризів у комунальних платіжках. Уряд і регулятори запевняють:…
Святкова кутя у 2025 році стане для українців однією з найдорожчих страв різдвяного столу. Найдорожче…
Різдво Христове по праву називають найсвітлішим і найдушевнішим святом року. Його зустрічають у родинному колі,…
Українці можуть розраховувати на державну пенсію і одночасно формувати власні виплати на майбутнє. Для цього…