Цей рецепт маринованих грибів із болгарським перцем стане у пригоді кожному, хто цінує швидкість приготування й неповторний смак. Її точно оцінять і ваша сім’я, і гості!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу квашену капусту за 24 години.
Гриби помийте та поріжте на частини. Перець поріжте тонкою соломкою. Також поріжте дрібно кріп і часник.
У сковороді розігрійте олію, покладіть порізаний перець і смажте на середньому вогні до м’якості (хвилин 7–10).
Додайте до перцю гриби. Посоліть.
Влийте оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте і тушкуйте все 2–3 хвилини.
Наприкінці додайте часник і кріп, накрийте сковорідку кришкою і залиште так до повного охолодження.
Щойно гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки (або іншу ємність) і поставте в холодильник на вісім годин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Геомагнітна небезпека високого рівня. Прогноз астрофізиків на 9 листопада попереджає про високу активність магнітного поля.
Смачну домашню вечерю можна приготувати без зайвих зусиль. Достатньо обсмажити курячі крильця й протушкувати їх…
Рослина, що створює азот із повітря. Як люпин рятує українські городи.
Блогерка викрила підробку масла. Яка популярна в Україні торгова марка не пройшла перевірку?
Прийшла помилкова квитанція за опалення? Ось коли можна не платити і домагатися перерахунку.
Вже скоро електронні трудові книжки стануть обов’язковими. Дізнайтесь крайній термін переводу документа у цифровий формат.