Цей рецепт маринованих грибів із болгарським перцем стане у пригоді кожному, хто цінує швидкість приготування й неповторний смак. Її точно оцінять і ваша сім’я, і гості!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу квашену капусту за 24 години.
Гриби помийте та поріжте на частини. Перець поріжте тонкою соломкою. Також поріжте дрібно кріп і часник.
У сковороді розігрійте олію, покладіть порізаний перець і смажте на середньому вогні до м’якості (хвилин 7–10).
Додайте до перцю гриби. Посоліть.
Влийте оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте і тушкуйте все 2–3 хвилини.
Наприкінці додайте часник і кріп, накрийте сковорідку кришкою і залиште так до повного охолодження.
Щойно гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки (або іншу ємність) і поставте в холодильник на вісім годин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Цілодобовий догляд означає постійну турботу про літню людину, яка вже не може обходитись без допомоги…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко озвучила заходи підтримки для тих українських громадян, хто найбільше потребує допомоги від…
Сильно пошкоджені дерева з відшарованою корою краще замінити, а здорові — обрізати поетапно для безпечного…
В Україні змінюють підхід до швидкісного режиму, якого мають дотримуватися водії. За що штрафуватимуть.
Ощадбанк запровадив нові обмеження на перекази через мобільний застосунок "Ощад24/7". Як вони діятимуть
Незабаром погода в Україні погіршиться. Синоптики розповіли, чого чекати найближчим часом.