Цей рецепт маринованих грибів із болгарським перцем стане у пригоді кожному, хто цінує швидкість приготування й неповторний смак. Її точно оцінять і ваша сім’я, і гості!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу квашену капусту за 24 години.
Гриби помийте та поріжте на частини. Перець поріжте тонкою соломкою. Також поріжте дрібно кріп і часник.
У сковороді розігрійте олію, покладіть порізаний перець і смажте на середньому вогні до м’якості (хвилин 7–10).
Додайте до перцю гриби. Посоліть.
Влийте оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте і тушкуйте все 2–3 хвилини.
Наприкінці додайте часник і кріп, накрийте сковорідку кришкою і залиште так до повного охолодження.
Щойно гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки (або іншу ємність) і поставте в холодильник на вісім годин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Кабінет Міністрів звернувся до НКРЕКП щодо запланованих змін тарифів на водопостачання та водовідведення. Коли підвищать…
Для внутрішньо переміщених осіб в Україні запустили програму грошової допомоги на ремонт житла. Що треба…
Ми продовжуємо серію публікацій про речі, які на перший погляд здаються непотрібними, а насправді можуть…
Щоб отримати яйця з бажаною консистенцією білка та жовтка, важливо дотримуватися правильного часу варіння. Що…
Яким буде 2026 рік для України — роком нових випробувань чи початком змін? У передноворічний…
У березні 2026 року частина українських пенсіонерів може отримати суттєве підвищення виплат у межах щорічної…