Цей рецепт маринованих грибів із болгарським перцем стане у пригоді кожному, хто цінує швидкість приготування й неповторний смак. Її точно оцінять і ваша сім’я, і гості!
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу квашену капусту за 24 години.
Гриби помийте та поріжте на частини. Перець поріжте тонкою соломкою. Також поріжте дрібно кріп і часник.
У сковороді розігрійте олію, покладіть порізаний перець і смажте на середньому вогні до м’якості (хвилин 7–10).
Додайте до перцю гриби. Посоліть.
Влийте оцет і мед, додайте горошини чорного перцю. Перемішайте і тушкуйте все 2–3 хвилини.
Наприкінці додайте часник і кріп, накрийте сковорідку кришкою і залиште так до повного охолодження.
Щойно гриби повністю охолонуть, перекладіть їх у скляні банки (або іншу ємність) і поставте в холодильник на вісім годин.
Вас також можуть зацікавити новини:
У мережі поширюється інформація про нібито подорожчання доставлення газу для населення з початку нового року.…
На сайті Пенсійного фонду України доступна послуга «Пенсійний калькулятор», яка дозволяє заздалегідь розрахувати орієнтовний розмір…
Питання забезпечення гідної старості для близьких людей рано чи пізно постає перед багатьма сім’ями. Одеса,…
З початку 2026 року в Україні стартує черговий етап пенсійної реформи, який змінює умови виходу…
До кінця грудня українці отримають грошові виплати одразу за жовтень і листопад. Кому та скільки…
Кабінет Міністрів звернувся до НКРЕКП щодо запланованих змін тарифів на водопостачання та водовідведення. Коли підвищать…