Ключові тези
Коли мова заходить про корисну рибу, більшість відразу представляє дорогу сьомгу або форель. Однак є доступніший, але не менш цінний продукт — сайра. Ця морська риба не тільки багата на поживні речовини, але й має насичений смак, який приємно здивує навіть гурмана.
Попри стереотипи, дешевизна — не ознака низької цінності. У Японії сайру вважають делікатесом, тоді як у країнах СНД найчастіше асоціюють із консервами. Тим часом, свіжа або запечена сайра має вишуканий, насичений смак і може стати відмінною альтернативою дорогим сортам риби.
Щоб повністю розкрити кулінарний потенціал цієї риби, спробуйте:
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні хочуть внести зміни до порядку підтвердження страхового стажу. До чого готуватися.
Сир і м’ясо в одній тарілці. Секрет ароматного супу з фрикадельками.
Не садіть цибулі двічі поспіль на одній дільниці. Ось найкращі культури для посадки замість неї.
Соціальні виплати, що не впливають на субсидію. Українцям пояснили, які доходи не рахуватимуть при наданні…
510 гривень за колір. Колір поворотників — нова пастка для водіїв.
Здоров’я зі знижкою. Медична акція від ПриватБанку: клієнтам обіцяють суттєву економію на аналізах.