Ключові тези
Коли мова заходить про корисну рибу, більшість відразу представляє дорогу сьомгу або форель. Однак є доступніший, але не менш цінний продукт — сайра. Ця морська риба не тільки багата на поживні речовини, але й має насичений смак, який приємно здивує навіть гурмана.
Попри стереотипи, дешевизна — не ознака низької цінності. У Японії сайру вважають делікатесом, тоді як у країнах СНД найчастіше асоціюють із консервами. Тим часом, свіжа або запечена сайра має вишуканий, насичений смак і може стати відмінною альтернативою дорогим сортам риби.
Щоб повністю розкрити кулінарний потенціал цієї риби, спробуйте:
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсіонери-клієнти "Ощадбанку" отримали нагадування про нову можливість для своїх карт. Як отримати гроші на покриття…
З роками шкіра шиї втрачає пружність і еластичність, що призводить до її в’ялості, появи складок…
Пенсіонерам нагадують: залишилося зовсім мало часу, інакше виплати призупинять.
Прийом заявок на виплату тисячі гривень у межах програми «Зимова підтримка» добігає кінця. Скільки залишилось…
Помилки в нарахуванні стажу, зарплат і індексації можуть коштувати пенсіонерам сотень гривень щомісяця. Розповідаємо, де…
Деякі побутові прилади продовжують споживати електроенергію навіть тоді, коли ними не користуються, через що рахунки…