Ключові тези:
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати до випічки, варити компоти або варення. Проте сливи смакують і з м’ясом чи птицею, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка прекрасно відтінює смак м’яса. Пропонуємо вам кілька корисних і смачних рецептів, які урізноманітнять щоденне меню.
Читайте також:
В Україні хочуть внести зміни до порядку підтвердження страхового стажу. До чого готуватися.
Сир і м’ясо в одній тарілці. Секрет ароматного супу з фрикадельками.
Не садіть цибулі двічі поспіль на одній дільниці. Ось найкращі культури для посадки замість неї.
Соціальні виплати, що не впливають на субсидію. Українцям пояснили, які доходи не рахуватимуть при наданні…
510 гривень за колір. Колір поворотників — нова пастка для водіїв.
Здоров’я зі знижкою. Медична акція від ПриватБанку: клієнтам обіцяють суттєву економію на аналізах.