Ключові тези:
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати до випічки, варити компоти або варення. Проте сливи смакують і з м’ясом чи птицею, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка прекрасно відтінює смак м’яса. Пропонуємо вам кілька корисних і смачних рецептів, які урізноманітнять щоденне меню.
Читайте також:
Готуємо тоненькі млинці з соковитою і смачною начинкою, які просто тануть у роті. Вони ідеально…
У вівторок, 23 грудня, Україна опиниться під впливом холодної та вологої повітряної маси. Синоптики попереджають…
Одеса — місто руху, можливостей та постійних змін. Тут поєднуються робота, бізнес, сімейні справи та…
Магнітні бурі взимку часто привертають особливу увагу через підвищене навантаження на організм. Астрономи оприлюднили прогноз…
Напередодні різдвяних свят українці готують кутю — символічну страву пам’яті та родинної єдності. Щоб вона…
Навіть сумлінна оплата комунальних послуг не гарантує відсутності проблем у майбутньому. Саме тому юристи закликають…