Ключові тези:
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати до випічки, варити компоти або варення. Проте сливи смакують і з м’ясом чи птицею, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка прекрасно відтінює смак м’яса. Пропонуємо вам кілька корисних і смачних рецептів, які урізноманітнять щоденне меню.
Читайте також:
Шукаєте корисну рибу без зайвих витрат? Спробуйте цю морську рибу. Вона дешевша за червону рибу,…
Вимірювання цукру в крові будинку - важлива частина самоконтролю при діабеті та профілактиці його ускладнень.…
Сучасний пилосос — це вже давно не просто “коробка, яка шумить і тягне пил”. Це…
Купуючи іграшки для дітей, батьки мають звертати увагу не на їхню привабливість, а на маркування.…
Вирішили знести стіну чи об'єднати балкон із кімнатою? Дізнайтеся, які зміни у квартирі суворо заборонені…
Атаки українських дронів суттєво зменшили потужності російської нафтопереробки. Ці удари по енергетиці рано чи пізно…