Ключові тези:
Сезон слив у розпалі, фіолетові плоди скрізь: у супермаркетах, на прилавках на базарі.
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати у випічку, варити компоти або варення. Однак сливи смачні і з м’ясом або птахом, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка чудово відтіняє смак м’яса.
Пропонуємо вам оригінальний рецепт маринованих слив – за вуха не відтягнеш!
Мариновані сливи зможуть замінити нам магазинні соуси, які можна подавати до страв з м’яса та птиці. У холодильнику вони можуть зберігатися до двох місяців. Готуються протягом усього 15 хвилин.
Вживати можна вже за 12 годин, зберігати у холодильнику.
Читайе також:
З грудня українці матимуть змогу отримати фінансову допомогу від держави — від 1000 до 6500…
Після довгої прогулянки ви відчуваєте біль у стопі, а пальці наче «загинаються»? У вас може…
Тепер деякі пенсіонери не зможуть отримувати більше за мінімальну пенсію: парламент затвердив обмеження.
На полицях супермаркетів можна знайти десятки видів рослинної олії, рафінованої і навпаки. Які з них…
Просте у приготуванні, але потребує терпіння, сливове повидло без цукру зберігає максимум користі та насичує…
З віком організм людини неминуче зазнає змін. Знижується рівень енергії, уповільнюється метаболізм, погіршується робота травної…