Ключові тези:
Сезон слив у розпалі, фіолетові плоди скрізь: у супермаркетах, на прилавках на базарі.
Ми зазвичай звикли споживати сливи у натуральному вигляді, додавати у випічку, варити компоти або варення. Однак сливи смачні і з м’ясом або птахом, також з них виходять чудові соуси. Фруктова кислинка чудово відтіняє смак м’яса.
Пропонуємо вам оригінальний рецепт маринованих слив – за вуха не відтягнеш!
Мариновані сливи зможуть замінити нам магазинні соуси, які можна подавати до страв з м’яса та птиці. У холодильнику вони можуть зберігатися до двох місяців. Готуються протягом усього 15 хвилин.
Вживати можна вже за 12 годин, зберігати у холодильнику.
Читайе також:
Новий рік – це не просто дата в календарі, а рідкісний вечір, коли можна дозволити…
Мандарини їдять без шкірки, тому багато людей не переймаються питанням, чи треба їх мити. Зняли…
В українських домогосподарствах зростає ризик отримання великих штрафів за порушення правил користування природним газом. Оператори…
Який Новий рік без подарунків? Волонтерський центр "Гостинна хата" видає новорічні подарунки дітям. Розповідаємо, як…
Уже майже два роки українці отримують окрему платіжку за нову комунальну послугу — технічне обслуговування…
З січня 2026 року в Україні збільшується розмір прожиткового мінімуму, а це значить, що пенсії…