Ключові тези:
Незвичайні добавки змінюють смак звичних консервів. Спробуйте додати фрукти до заготовок – і звичні консерви заграють новими смаками.
Дрібні огірочки вимийте, покладіть у банки з парасольками кропу, часником та листям хрону. Залийте гарячим яблучним соком (без цукру), додайте 1 чайну ложку солі на літр соку. Простерилізуйте 10 хвилин, закатайте. Огірки будуть хрусткими і з легким солодким присмаком.
1 кг кабачків і 300 г яблук очистіть, наріжте і тушкуйте з 200 г моркви та 200 г цибулі до м’якості. Подрібніть блендером, додайте 50 мл олії, сіль, перець за смаком. Прогрійте 5 хвилин, розкладіть по банках і закатайте. Яблука надають ікрі свіжого смаку і легкої кислинки.
У чисті банки складіть невеликі помідори. Залийте гарячим виноградним соком, додавши на кожен літр 1 чайну ложку солі та 1 чайну ложку цукру. Простерилізуйте 10-12 хвилин, закатайте. Виходить незвичайний маринад із фруктовим ароматом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Рівень магнітної бурі впав, але метеозалежні все одно можуть відчувати її наслідки.
В усіх областях опадів синоптики не прогнозують: день загалом сухий і сонячний, лише локальні хмари…
Гарне самопочуття та довголіття після 60 років залежать від щоденного раціону. Що варто додати в…
В Україні пенсіонери, котрі відзначилися особливими заслугами перед Батьківщиною, мають право на грошову доплату до…
Кабінет міністрів ухвалив важливе рішення про перетин кордону під час дії військового стану. На цей…
Осіннє обрізування дерев – важливий етап догляду за садом, який допомагає рослинам підготуватися до зими…