Домашні шоколадні “каштани” були улюбленим десертом дитинства для багатьох. Ніжне тісто, горіхи та шоколадна глазур роблять їх ідеальними для чаювання, святкового столу або перекусу.
Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно смачний торт “Три склянки”.
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо за допомогою міксера (2-3 хвилини) до світлої маси.
2. Жовтки перетріть через сито, додайте до них сметану і також збийте міксером.
3. Потроху додавайте до маси борошно, замішуючи тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини – одну накрийте, а іншу скатайте в джгут.
5. Джгут розділіть на 15-17 частин і в кожен шматочок покладіть чверть волоського горіха.
6. Покладіть каштани на пергаментний папір і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.
7. Вафлі покладіть у морозилку на 30-60 хвилин, після чого натріть на середній терці.
8. Для приготування глазурі налийте в каструлю молоко, додайте цукор та масло. Поставте на маленький вогонь, поки цукор не розчиниться. Доведіть до кипіння. Залиште глазур охолоти на 5 хвилин.
9. Кожен каштан занурте в глазур і обваляте у вафельній крихті. Покладіть каштани у холодильник на 30 хвилин, щоб глазур охолола.
Вас також можуть зацікавити новини:
У складі засобів Cure Skin зібрано цілий набір інгредієнтів, які не просто маскують, а реально…
В Україні подешевшали яйця, але восени ситуація може змінитися, оскільки їхня вартість безпосередньо залежить від…
Щоб підтримати жителів прифронтових областей, уряд запустив десятирічну комплексну Програму допомоги.
Хасиди у цьому році не потраплять на Рош га-Шана в Умані. У справу, яка вже…
Якщо хтось із ваших близьких потребує постійної допомоги, держава надає можливість оформити догляд та отримувати…
Скільки зараз в Україні фальшивих грошей і як їх відрізнити від справжніх? Ось як швидко…