Ключові тези:
На 60-70 дрібних зелених помідорів:
1 чайна ложка лимонної кислоти;
ванілін за смаком.
Для сиропу:
на 1 л води 1 кг цукру
Зелені помідори довгастої форми вимити, зрізати плодоніжки та видалити частину насіння. Щоб усунути гіркоту, проваріть помідори тричі по кілька хвилин, щоразу в новій воді. Після кожного варіння обов’язково промивайте холодною водою.
У процесі варіння шкірка стане зморшкуватою її легко зняти ножем. Очищені від шкірки помідори перекладіть у підготовлений сироп і варіть до загусання.
За кілька хвилин до готовності додайте лимонну кислоту – під час варіння природна кислотність плодів втрачається. Для аромату додайте трохи ваніліну.
Гаряче варення розлийте в стерилізовані банки, герметично закупорте і залиште догори дном до повного остигання.
Читайте також:
Не обов’язково купувати дорогі пастки або отрути. Експерт розповів, як захистити овочі в льоху від…
Приготуйте неймовірний десерт без зайвого клопоту. Шоколадний торт виходить дуже ніжним на смак, а готується…
Споживачів води попередили про правила передачі показань лічильників води. Що треба знати.
Отримувачі соціальних виплат мають поквапитися. Залишилося зовсім мало часу для подання заяв на отримання грошової…
Суд поставив крапку у справі. «Укрпошта» відповість за втрату поштового відправлення.
Чи законна друга платіжка за газ? Юристи кажуть, єдиний спосіб уникнути оплати — офіційно відключитися…