Простий у приготуванні торт з вершковою текстурою та яскравим ягідним акцентом стане улюбленим літнім десертом! Готується дуже швидко – і навіть духовка не потрібна.
Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий “Сметанник” без випікання.
Кисломолочний сир – 500 г
Желатин – 10 г
Білий шоколад – 100 г
Вершкове масло – 50 г
В’ялена ягода (вишня, черешня, полуниця тощо) – 100 г
Кокосова стружка – 100 г
Цукор – 2 ст. л.
Желатин замочуємо в половині склянки теплої води.
Сир розтираємо з цукром.
Шоколад ламаємо шматочками і розтоплюємо на водяній бані. Потім додаємо масло.
Желатин прогріваємо на тій же бані, поки він добре не розійдеться. Потім вливаємо його в розтоплений шоколад.
Вливаємо отриману суміш у сир і добре перемішуємо до однорідної маси.
На аркуш пергаменту насипаємо кокосову стружку, зверху викладаємо сирну масу у вигляді прямокутника. Посередині викладаємо ягоди. Залишаємо багато місця з боків, інакше при згортанні щось може витекти.
Піднімаємо краї пергаменту і з’єднуємо сирну масу так, щоб ягоди опинилися закриті з усіх боків. Потім обережно обгортаємо всю конструкцію фольгою і кладемо у холодильник мінімум на 3 години. Маса спочатку досить рідка, тому працюємо акуратно. Переносимо (краще на дошці).
Вас також можуть зацікавити новини:
24 вересня в Україні різко похолодає. Очікуються нічні заморозки.
Мочений виноград – ароматна та пікантна закуска, яку легко приготувати вдома. Усього кілька інгредієнтів, трохи…
Який прогноз дають астрофізики на середу? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Довговічність батареї смартфона залежить не тільки від виробника, а й від вас. Дізнайтеся, який заряд…
Будьте пильні: шахраї навчилися використовувати так звані «кружечки» у Telegram, щоб виманити гроші у ваших…
Хочете порадувати сім'ю смачною та ситною вечерею? Спробуйте приготувати паприкаш із болгарським перцем — класичну…