Простий у приготуванні торт з вершковою текстурою та яскравим ягідним акцентом стане улюбленим літнім десертом! Готується дуже швидко – і навіть духовка не потрібна.
Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий “Сметанник” без випікання.
Кисломолочний сир – 500 г
Желатин – 10 г
Білий шоколад – 100 г
Вершкове масло – 50 г
В’ялена ягода (вишня, черешня, полуниця тощо) – 100 г
Кокосова стружка – 100 г
Цукор – 2 ст. л.
Желатин замочуємо в половині склянки теплої води.
Сир розтираємо з цукром.
Шоколад ламаємо шматочками і розтоплюємо на водяній бані. Потім додаємо масло.
Желатин прогріваємо на тій же бані, поки він добре не розійдеться. Потім вливаємо його в розтоплений шоколад.
Вливаємо отриману суміш у сир і добре перемішуємо до однорідної маси.
На аркуш пергаменту насипаємо кокосову стружку, зверху викладаємо сирну масу у вигляді прямокутника. Посередині викладаємо ягоди. Залишаємо багато місця з боків, інакше при згортанні щось може витекти.
Піднімаємо краї пергаменту і з’єднуємо сирну масу так, щоб ягоди опинилися закриті з усіх боків. Потім обережно обгортаємо всю конструкцію фольгою і кладемо у холодильник мінімум на 3 години. Маса спочатку досить рідка, тому працюємо акуратно. Переносимо (краще на дошці).
Вас також можуть зацікавити новини:
Експерти попереджають про нову загрозу, що вже за кілька років призвела до значних втрат урожаю.
Частина українців можуть вийти на пенсію, не очікуючи досягнення пенсійного віку. В Пенсійному фонді України…
У Раді пропонують змінити підхід до стягнення штрафів, зафіксованих автоматично. Що відомо про запропоновані зміни.
Помилка, якої припускаються навіть досвідчені садівники, здатна вбити дерево ще до того, як воно встигне…
Компанія, яка постачає газ майже всім українцям, закликає змінити звичний спосіб отримання рахунків. Що треба…
55-річний військовозобов’язаний ліквідатор ІІІ категорії з Івано-Франківщини хотів перейти на інший вид пенсії, але отримав…