Ніжна м’якоть кабачка й ароматна начинка – цей рецепт вартий того, щоб потрапити у ваш список літніх фаворитів. Як готувати – читайте далі.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачкові сендвічі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Любителям поліхачити задоволення незабаром може коштувати навіть посвідчення водія. Новий законопроект пропонує жорсткі штрафи та…
Цей дріжджовий пиріг з персиками відрізняється особливою м'якістю завдяки картопляному тісту.
Суди в Україні все частіше розглядають справи про стягнення аліментів із дорослих дітей на користь…
Пенсійні системи України та Німеччини мають схожу структуру, проте багато чим і відрізняються. Різниця стосується…
Слабка магнітна буря накриє Землю в неділю. Попередження для метеозалежних.
Багато господинь роками користуються однією сковорідкою, але з часом на ній утворюється стійкий шар нагару,…