Якщо замінити листи тіста тонкими скибочками кабачків, вийде смачна та легка лазання з курячим фаршем.
кабачки – 2 шт., куряча грудка – 1 шт., помідори – 5 шт., сметана – 400 мл, яйця – 2 шт., твердий сир – 50 г, зелена цибуля – 5 стебел, гарбузов насіння – 25 г, спеції та зелень – за смаком.
Зібрати лазанню:
Випікати в розігрітій до 180°C духовці 40-50 хвилин – до рум’яної скоринки. Готову лазанню трохи охолодити перед подачею.
Вас також можуть зацікавити новини:
Багато хто вважає, що головне просто виспатися. Але лікарі стверджують: поза уві сні може бути…
Facebook став на шлях очищення: мільйони профілів видалені, і це лише початок. Розповідаємо, як не…
Тиждень подарує нам енергію, але й випробуватиме на міцність. Кому важливо пригальмувати, а кому діяти?
Українські чоловіки трудяться все життя, але шансу насолодитися пенсією у них майже немає. Причина -…
Українська держава мобілізує всіх, кого може, але понад 145 тисяч колишніх військових, здатних служити, залишаються…
Вилучення катаракти може бути повністю безкоштовним. Державна програма медичних гарантій покриває всі етапи лікування —…