Якщо замінити листи тіста тонкими скибочками кабачків, вийде смачна та легка лазання з курячим фаршем.
кабачки – 2 шт., куряча грудка – 1 шт., помідори – 5 шт., сметана – 400 мл, яйця – 2 шт., твердий сир – 50 г, зелена цибуля – 5 стебел, гарбузов насіння – 25 г, спеції та зелень – за смаком.
Зібрати лазанню:
Випікати в розігрітій до 180°C духовці 40-50 хвилин – до рум’яної скоринки. Готову лазанню трохи охолодити перед подачею.
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні 5 вересня дощів ніде не очікується. Північно-східний антициклон спричинить суху сонячну погоду.
Який прогноз дають астрофізики: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Архістратиг Михаїл - воєвода небесних сил, захисник віри та поборник правди. Церква згадує чудо, яке…
Звичайна перевірка кишень обернулася несподіваною знахідкою — чоловік знайшов у піджаку із секонд-хенду 700 доларів.
Мобільний зв’язок в Україні залишається одним із найважливіших соціальних сервісів, особливо у воєнних умовах. Дізнайтесь,…
Спробуйте зварити сливове варення з додаванням кориці — лише кілька паличок прянощі, і звичайне частування…