Якщо замінити листи тіста тонкими скибочками кабачків, вийде смачна та легка лазання з курячим фаршем.
кабачки – 2 шт., куряча грудка – 1 шт., помідори – 5 шт., сметана – 400 мл, яйця – 2 шт., твердий сир – 50 г, зелена цибуля – 5 стебел, гарбузов насіння – 25 г, спеції та зелень – за смаком.
Зібрати лазанню:
Випікати в розігрітій до 180°C духовці 40-50 хвилин – до рум’яної скоринки. Готову лазанню трохи охолодити перед подачею.
Вас також можуть зацікавити новини:
Це відоме прислів'я має наукове підґрунтя завдяки високому рівню антиоксидантів які є в яблуках. І…
Стаж, отриманий у СРСР до 1992 року, більше не втрачено. Уряд розробив механізм, який дозволяє…
Як боржникам оформити субсидію? У Пенсійному фонді розповіли, чи це можливо і які є винятки…
Плани щодо відключень, перебої у постачаннях та холод у будинках: зима 2025 року може стати…
У такому «посуді» ваша їжа швидко зіпсується. Ось список продуктів, які найбільше бояться пластику.
З наближенням холодів дедалі більше сімей цікавляться субсидіями. Розповідаємо, як самостійно розрахувати розмір допомоги від…