Вона чудово підійде і до м’яса, і до картоплі, і просто з хлібом – у будь-який момент року. Консервація проста, а результат – пальчики оближеш!
Раніше ми розповідали, як приготувати соте з баклажанів на зиму.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 банки по 0,5 літра.
Корисна порада:
Цю смачну домашню кабачкову ікру можна починати їсти вже за кілька днів, але краще почекати до зими – тоді вона особливо запашна!
Вас також можуть зацікавити новини:
Деякі українські пенсіонери вже зможуть отримувати надбавку до пенсії у розмірі 20 відсотків. Хто саме…
Більшість користувачів ставить телефон на зарядку перед сном і знімає його лише зранку. Чи шкодить…
Телевізор став звичною частиною нашого повсякденного життя. Ми дізнаємося про новини, відпочиваємо за улюбленими фільмами,…
Чоловік разом із донькою отримували державну допомогу на проживання як внутрішньо переміщені особи. Суд визнав…
У різні епохи та культурах люди спостерігають одну закономірність: жінки живуть довше за чоловіків. І…
Продаж завжди залишався серцем роботи Domino. Понад двадцять років лідерства на українському ринку fashion-рітейлу та…