Вона чудово підійде і до м’яса, і до картоплі, і просто з хлібом – у будь-який момент року. Консервація проста, а результат – пальчики оближеш!
Раніше ми розповідали, як приготувати соте з баклажанів на зиму.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 банки по 0,5 літра.
Корисна порада:
Цю смачну домашню кабачкову ікру можна починати їсти вже за кілька днів, але краще почекати до зими – тоді вона особливо запашна!
Вас також можуть зацікавити новини:
В Україні запроваджено нову програму підготовки для окремих категорій громадян. На що можна витратити 5000…
Попри відсутність осінньої індексації окремі категорії українських пенсіонерів можуть розраховувати на збільшення щомісячних виплат.
Іноді вчасно почута порада може врятувати здоров'я. У цій добірці перевірені народні рецепти, які підтримають…
Якщо ви не заробили пенсійний стаж, але потребуєте підтримки, держава має рішення. З 2025 року…
Це день, коли серце нації б'ється в унісон — з вірою, болем, надією
Ідеальний рецепт для затишного чаювання – відкритий пиріг зі сливами. Без яєць та молочних продуктів,…