Вона чудово підійде і до м’яса, і до картоплі, і просто з хлібом – у будь-який момент року. Консервація проста, а результат – пальчики оближеш!
Раніше ми розповідали, як приготувати соте з баклажанів на зиму.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 2 банки по 0,5 літра.
Корисна порада:
Цю смачну домашню кабачкову ікру можна починати їсти вже за кілька днів, але краще почекати до зими – тоді вона особливо запашна!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсії можуть переглядати за новими правилами. Уряд уже підготував законопроєкти, які обіцяють «справедливість» – але…
У парламенті знову заговорили про зміну пенсійного віку. Що саме пропонують та кого стосуватимуться зміни.
Британський довгожитель не ходить до лікарів, не приймає жодних пігулок і щодня їсть одну просту…
У 2025 році юридичне підтвердження права власності на нерухомість – це не просто формальність, а…
9 липня очікується погода без опадів на всій території України, крім Вінниччини та Житомирщини.
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…