Кабачки цього року багатьох овочівників радують урожаєм, та й на ринках ціна є прийнятною, тому встигніть приготувати оригінальну закатку на зиму.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Для маринаду:
З цієї кількості інгредієнтів виходить 4 пів літрові баночки.
Такі кабачки можна їсти через 4-5 днів.
Вас також можуть зацікавити новини:
Смартфони – універсальні пристрої, які поєднують у собі телефон, камеру, записник і доступ до інтернету.…
Втрата документів на нерухомість - серйозна, але вирішувана проблема. Важливо знати, куди йти та які…
Щороку умови виходу на пенсію в Україні стають жорсткішими: поступово збільшується мінімальний страховий стаж, необхідний…
Якість домашнього вина залежить не лише від винограду, а й від бочки та часу розливу.…
Хочете піцу, але немає часу на тісто? Є спосіб зробити її всього за кілька хвилин.…
Звичайна оплата комуналки чи посилки тепер може обернутися зовсім несподіваним бонусом. Укрпошта оголосила про акцію.