Кабачки цього року багатьох овочівників радують урожаєм, та й на ринках ціна є прийнятною, тому встигніть приготувати оригінальну закатку на зиму.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Для маринаду:
З цієї кількості інгредієнтів виходить 4 пів літрові баночки.
Такі кабачки можна їсти через 4-5 днів.
Вас також можуть зацікавити новини:
Осінь не поспішає йти. Синоптики прогнозують у середу до +14°C.
Сонячна активність стрімко зростає. Чому завтрашній день бути складним для метеозалежних?
Оцифрування трудових. У Держслужбі з питань праці пояснили, що буде зі стажем до 2004 року,…
Виявляється консерви — лікують. Які саме продукти в банках ефективно покращують роботу мозку, оздоровлюють судини…
Якщо ви хочете, щоб саджанці добре прижилися у вашому саду, допоможе звичайний прийом, котрим нехтують…
Шахраї оформляють позики в інтернеті за лічені хвилини. Як довести свою непричетність до оформлення кредиту,…