Кабачки цього року багатьох овочівників радують урожаєм, та й на ринках ціна є прийнятною, тому встигніть приготувати оригінальну закатку на зиму.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачки по-корейськи.
Для маринаду:
З цієї кількості інгредієнтів виходить 4 пів літрові баночки.
Такі кабачки можна їсти через 4-5 днів.
Вас також можуть зацікавити новини:
На вихідних очікується геомагнітна буря. Як пережити дні підвищеної активності Сонця?
Проста страва з глибоким смаком. Розповідаємо, як зварити ароматний гороховий суп вдома.
Шанс отримати виплату ще є. Як подати заявку на грошову допомогу?
Багато хто бажає мати власне лимонне дерево, яке родить і наповнює дім ароматом цитрусів. Розповідаємо,…
Право на риболовлю в Україні закріплено в законодавстві для всіх, але існують і виключення. Розповідаємо,…
Юристи попереджають — боротьба з комунальними боржниками посилюється. Їм блокують рахунки, забирають майно і навіть…