«Хочу поділитись із читачами сайту «На пенсії» своїм улюбленим рецептом домашнього сиру. Він чудово підходить для бутербродів, піци. Готується просто та швидко. Головне, щоб вдома був м’який сир, молоко і трохи вершкового масла, і улюблена приправа. У моєму випадку – це хмелі-сунелі», – написала Тетяна Вебер із Одеської області.
Раніше ми розповідали, як приготувати плавлений сир.
Можна готувати в казанці, а можна в сковороді, якщо берете менше сиру.
Закип’ятіть молоко і додайте сир, ретельно перемішуючи, варіть поки сир не стане тягнутися (плавитися). Це близько 5-7 хвилин.
Вилийте сир з молоком у друшляк чи марлю, нехай рідина вся стече.
До сиру додайте соду та сіль, перемішайте.
Розтопіть масло і відправте до нього сир, варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб сир повністю поплавився, перетворився на однорідну масу. На це у вас піде до 10 хвилин часу. Наприкінці приготування додайте хмелі-сунелі і проваріть ще 1-2 хвилини.
Готовий сир вилийте у форму, дайте охолонути і відправте холодильник для повного застигання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Ви сплачували внески з усієї зарплати, але отримаєте пенсію, розраховану лише з частини доходу. Як…
Правильний та своєчасний збір моркви безпосередньо впливає на її смак, соковитість та термін зберігання. Якщо…
Торт «Три склянки» - це справжня знахідка для тих, хто любить прості та смачні домашні…
Учасники бойових дій та особи, прирівняні до них, мають право на першочергове безоплатне отримання земельних…
Українці, які користуються газом, вже почали отримувати нові платіжки. Сумма до сплати може коливатися від…
Багато пенсіонерів навіть не підозрюють, що у певних випадках їм доведеться повернути частину вже отриманої…