Дивіться, як приготувати сирне печиво з маком. За бажання мак можна замінити кунжутом.
Печиво виходить дуже смачним, листковим, ароматно-сирним і м’яким.
М’яке вершкове масло змішати з молоком, яйцем, тертим сиром, сіллю та перцем до смаку.
Додати масу борошно і замісити тісто.
Сформувати з тіста ковбаску (3 см діаметром) і помістити в холодильник на 20-30 хвилин.
Порізати ковбаску з тіста на шматочки товщиною 5 мм і викласти на деко, застелене пекарським папером.
Запікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
Готове печиво посипати маком.
Читайте також:
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Нагадаємо, що слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз…
В умовах стресу війни багато людей потребують психологічної допомоги. Зазвичай люди старшого віку, хто залишився…
Різдво чесного славного Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна — одне з великих християнських свят.…
Два роки тому росіяни підірвали дамбу Каховської ГЕС. Тонни забрудненої води ринули з водосховища, руйнуючи…
Держава має виплатити все, що нараховано. Навіть якщо людини вже немає в живих. Родичі мають…
Шахраї знову активізувалися: вони ходять будинками, видаються співробітниками енергокомпаній та пропонують "термінові послуги" з ремонту…