Дивіться, як приготувати сирне печиво з маком. За бажання мак можна замінити кунжутом.
Печиво виходить дуже смачним, листковим, ароматно-сирним і м’яким.
М’яке вершкове масло змішати з молоком, яйцем, тертим сиром, сіллю та перцем до смаку.
Додати масу борошно і замісити тісто.
Сформувати з тіста ковбаску (3 см діаметром) і помістити в холодильник на 20-30 хвилин.
Порізати ковбаску з тіста на шматочки товщиною 5 мм і викласти на деко, застелене пекарським папером.
Запікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
Готове печиво посипати маком.
Читайте також:
Який подарунок обрати онукам на зимові свята? Кожного року це питання хвилює багатьох бабусь і…
П’ятниця, 26 грудня, в Україні пройде під знаком справжньої зими. Синоптики попереджають про морози, сніг…
Після кількох днів підвищеної сонячної активності геомагнітна обстановка на Землі поступово стабілізується. Втім, науковці застерігають:…
Правильний вибір матеріалу для підлоги відіграє ключову роль у будь-якому комерційному просторі. Покриття має витримувати…
З початку 2026 року в Україні стартує нова державна програма підтримки громадян віком від 40…
Фінансова нестабільність змушує українців по-новому дивитися на особисті заощадження. Експерти радять заздалегідь подбати про резерв,…