Дивіться, як приготувати сирне печиво з маком. За бажання мак можна замінити кунжутом.
Печиво виходить дуже смачним, листковим, ароматно-сирним і м’яким.
М’яке вершкове масло змішати з молоком, яйцем, тертим сиром, сіллю та перцем до смаку.
Додати масу борошно і замісити тісто.
Сформувати з тіста ковбаску (3 см діаметром) і помістити в холодильник на 20-30 хвилин.
Порізати ковбаску з тіста на шматочки товщиною 5 мм і викласти на деко, застелене пекарським папером.
Запікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
Готове печиво посипати маком.
Читайте також:
Прийняття спадщини – це процедура, яка має чіткі строки та правила. Якщо спадкоємець вчасно не…
Прикраси – найкращий спосіб висловити свою індивідуальність та неповторність. Сережки і підвіска на шию не…
25 вересня очікуються невеликі дощі та вітер. Вночі на заході та півночі можливі заморозки на…
Слід не забувати, що слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
Є прикраси, які красиво виглядають, але тільки у вітрині. Є ті, що ефектно виглядають, але…
У засобах масової інформації тиражується новина про нові виплати від Червоного Хреста у розмірі 9600…