Дивіться, як приготувати сирне печиво з маком. За бажання мак можна замінити кунжутом.
Печиво виходить дуже смачним, листковим, ароматно-сирним і м’яким.
М’яке вершкове масло змішати з молоком, яйцем, тертим сиром, сіллю та перцем до смаку.
Додати масу борошно і замісити тісто.
Сформувати з тіста ковбаску (3 см діаметром) і помістити в холодильник на 20-30 хвилин.
Порізати ковбаску з тіста на шматочки товщиною 5 мм і викласти на деко, застелене пекарським папером.
Запікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
Готове печиво посипати маком.
Читайте також:
Від стародавніх китайців до сучасних дієтологів - всі сходяться в одному: груші продовжують життя. Дізнайтеся,…
Обмеження їжі — лише видима частина посту. Головне відбувається всередині людини: боротьба з гордістю, роздратуванням…
Закон дає лише півроку, щоб заявити свої права на нерухомість. Пропущений термін не вирок, але…
Гарбуз – символ осені та джерело затишку на кухні. Ці три простих рецепти допоможуть перетворити…
Здається, старі платівки давно втратили цінність? Помиляєтесь. Вініл радянських та українських ансамблів сьогодні знову в…
Астролог Влад Росс зробив гучну заяву про терміни закінчення війни Росії проти України. За його…