Дивіться, як приготувати сирне печиво з маком. За бажання мак можна замінити кунжутом.
Печиво виходить дуже смачним, листковим, ароматно-сирним і м’яким.
М’яке вершкове масло змішати з молоком, яйцем, тертим сиром, сіллю та перцем до смаку.
Додати масу борошно і замісити тісто.
Сформувати з тіста ковбаску (3 см діаметром) і помістити в холодильник на 20-30 хвилин.
Порізати ковбаску з тіста на шматочки товщиною 5 мм і викласти на деко, застелене пекарським папером.
Запікати печиво в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
Готове печиво посипати маком.
Читайте також:
Компанія, яка постачає газ майже всім українцям, закликає змінити звичний спосіб отримання рахунків. Що треба…
55-річний військовозобов’язаний ліквідатор ІІІ категорії з Івано-Франківщини хотів перейти на інший вид пенсії, але отримав…
Частина українців з вразливих категорій можуть отримати грошову допомогу. Благодійний фонд "Право на захист" оголосив…
Базова соціальна допомога вже доступна сім’ям з низькими доходами, а з жовтня її зможуть отримати…
Учасники бойових дій (УБД) в Україні мають законне право на знижки або повну компенсацію вартості…
Понад двадцять років тому українська пенсійна система зазнала кардинальних змін. Звична для багатьох концепція трудових…