Новини

Хрустка скоринка, ніжна серединка: ідеальні кабачкові котлети за простим рецептом

Ці кабачкові котлети можуть стати вашим відкриттям літа –  вони легкі, ніжні й поживні. Готуються з простих інгредієнтів і не потребують для цього багато часу.

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з гречки та цукіні.

Інгредієнти

  • кабачки – 2 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • сметана – 3 ст. ложки
  • часник – 2-3 зубчики
  • борошно – 4 ст. ложки
  • твердий сир – 50 г (або на власний смак)
  • сіль, перець — на власний смак
  • кріп або петрушка
  • олія для смаження

Приготування

  1. Кабачки натріть на великій тертці, трохи посоліть та залишіть на 10 хвилин, щоб виділився сік, після чого відтисніть їх.
  2. До кабачків додайте яйце, сметану, подрібнений часник, тертий сир, борошно, зелень, спеції й усе добре перемішайте.
  3. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії, ложкою викладати масу у формі котлеток і обсмажте з обох боків до золотистої скоринки.
  4. Подавати котлети можна зі сметаною та йогуртовим соусом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новое на сайте

  • Новини

Банківські картки для отримання пенсій: ПриватБанк повідомив важливу інформацію для клієнтів

Відтепер відкрити пенсійну картку можна навіть без візиту до банку. Розповідаємо, як це зробити.

08/08/2025 19:46
  • Новини

Пенсії переформатують: хто втратить виплати, а хто отримає більше

Новий міністр соцполітики оголосив про плани змінити модель соціальної підтримки, запровадити накопичувальну систему та замінити…

08/08/2025 17:55
  • Новини

Хитрий пенсійний секрет: як збільшити пенсію на кілька сотень (відео)

Розмір вашої майбутньої пенсії може залежати не лише від зарплати та стажу, а навіть від…

08/08/2025 17:07
  • Новини

Карітас надаватиме грошову допомогу протягом шести місяців: як отримати виплати

Частина українців можуть подати заявку на отримання грошової допомоги від відомої організації. Як це зробити.

08/08/2025 15:58
  • Новини

Ніколи не зберігайте картоплю поруч із цим овочем – вона швидко зіпсується і втратить смакові якості

Картоплю – не дарма в Україні називають другим хлібом. ЇЇ смажать, варять, печуть і додають…

08/08/2025 14:53
  • Новини

Баклажани по-грузинськи на зиму – ніколи не набридають: готуйте одразу кілька порцій

Баклажани по-грузинськи – це яскрава, пряна та дуже ароматна закуска, яка стане справжньою окрасою зимового…

08/08/2025 13:34