Ці кабачкові котлети можуть стати вашим відкриттям літа – вони легкі, ніжні й поживні. Готуються з простих інгредієнтів і не потребують для цього багато часу.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з гречки та цукіні.
Вас також можуть зацікавити новини:
П'ятниця в Україні буде гарною. Така типова картинна осінь.
Магнітні бурі можуть негативно впливати на здоров'я людей. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Натуральний соус із чорної смородини підкреслить смак будь-якого м'яса. Мінімум інгредієнтів, 10 хвилин на приготування…
У скарбничці корисних порад завжди знайдеться щось потрібне. Сьогодні — про мікрофібру, яблука, виноград і…
Якщо опалення відключать взимку, у мешканців панельних будинків є не більше півтори доби, щоб урятуватися…
Після кількох років життя в Німеччині українка зважилася на переїзд до Болгарії та залишилася здивована…