Влітку напої освіжають, взимку зігрівають. А якщо треба поєднати? У цьому досягне успіху м’ятно-шоколадний чай.
М’яту разом зі стеблами покласти в чайник для заварювання і всипати цукор.
Додати чай, влити 100 мл охолодженого окропу і дати настоятися на 5 хвилин.
Після влити ще стільки ж окропу і наполягати ще 5 хвилин.
Шоколад розламати на маленькі шматочки.
У сотейнику нагріти вершки, всипати шоколад і почати заважати віночком.
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
Зняти з вогню сотейник із шоколадом та вершками.
Влити в сотейник проціджений через ситечко чай, збити віночком і розлити по чашках.
Вас також можуть зацікавити новини:
Міжнародний фонд надає допомогу українцям у межах нової програми підтримки. Яким критеріям потрібно відповідати, щоб…
Частина пенсіонерів, які мали нерівномірні зарплати, стали заручниками бюрократії. Через обмеження коефіцієнта заробітку вони недоотримують…
Щоб вийти на пенсію у 60 років, у 2025 році потрібно мати 32 роки стажу.…
Горіхи швидко втрачають свіжість під дією різноманітних факторів. Експерти пояснили, як їх зберігати правильно, щоб…
Енергетична компанія вимагала від жительки Київщини сплатити майже 10 тисяч гривень за порушення, з яким…
Українське пенсійне законодавство враховує не тільки набутий стаж, а й рівень заробітної плати. Чим вища…