Влітку напої освіжають, взимку зігрівають. А якщо треба поєднати? У цьому досягне успіху м’ятно-шоколадний чай.
М’яту разом зі стеблами покласти в чайник для заварювання і всипати цукор.
Додати чай, влити 100 мл охолодженого окропу і дати настоятися на 5 хвилин.
Після влити ще стільки ж окропу і наполягати ще 5 хвилин.
Шоколад розламати на маленькі шматочки.
У сотейнику нагріти вершки, всипати шоколад і почати заважати віночком.
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
Зняти з вогню сотейник із шоколадом та вершками.
Влити в сотейник проціджений через ситечко чай, збити віночком і розлити по чашках.
Вас також можуть зацікавити новини:
Алюмінієві вікна дедалі частіше замінюють не лише металопластикові конструкції, а й традиційні дерев'яні рами. Завдяки…
Кабачки не тільки корисні в раціоні - вони чудово доглядають шкіру. Їхня м'якоть багата на…
20 червня у східних областях очікуються дощі, на решті територіях - без опадів.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику.
Пам’ятаєте «Біломорканал»? Ці цигарки курили мільйони — на фронті, в студентських гуртожитках, у дворі за…
У літньому віці навіть незначне падіння може призвести до перелому шийки стегна, а біль у…