Влітку напої освіжають, взимку зігрівають. А якщо треба поєднати? У цьому досягне успіху м’ятно-шоколадний чай.
М’яту разом зі стеблами покласти в чайник для заварювання і всипати цукор.
Додати чай, влити 100 мл охолодженого окропу і дати настоятися на 5 хвилин.
Після влити ще стільки ж окропу і наполягати ще 5 хвилин.
Шоколад розламати на маленькі шматочки.
У сотейнику нагріти вершки, всипати шоколад і почати заважати віночком.
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
Зняти з вогню сотейник із шоколадом та вершками.
Влити в сотейник проціджений через ситечко чай, збити віночком і розлити по чашках.
Вас також можуть зацікавити новини:
Тиждень в Україні розпочнеться з туманів і прохолодних ночей. Попри зимовий характер погоди, сильних опадів…
Початок тижня для українців пройде під впливом помірних геомагнітних коливань. Фахівці закликають уважніше поставитися до…
Кінець грудня налаштовує на тишу, ясність і внутрішню рівновагу. Події цього тижня підкажуть, від чого…
Чехія має власну версію улюбленої багатьма макаронної запіканки — ситну та ароматну šunkofleky. Цю страву…
Українські селекціонери створили сорти салатів, які стабільно дають гарний урожай у різних кліматичних зонах країни.…
Оренда житла в Україні інколи супроводжується суперечками щодо комунальних платежів. Юристи радять заздалегідь визначити, хто…