Влітку напої освіжають, взимку зігрівають. А якщо треба поєднати? У цьому досягне успіху м’ятно-шоколадний чай.
М’яту разом зі стеблами покласти в чайник для заварювання і всипати цукор.
Додати чай, влити 100 мл охолодженого окропу і дати настоятися на 5 хвилин.
Після влити ще стільки ж окропу і наполягати ще 5 хвилин.
Шоколад розламати на маленькі шматочки.
У сотейнику нагріти вершки, всипати шоколад і почати заважати віночком.
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
Зняти з вогню сотейник із шоколадом та вершками.
Влити в сотейник проціджений через ситечко чай, збити віночком і розлити по чашках.
Вас також можуть зацікавити новини:
У 2025 році фінансова поведінка українців зазнає суттєвих змін. Те, що ще 10 років тому…
Уже у серпні в Україні з'явиться пам'ятна купюра номіналом 100 гривень. Національний банк також планує…
Це варення з білого наливу – справжня знахідка для зимових чаювання. Готується просто, а результат…
МОЗ України запустило програму, яка забезпечує тих, хто потребує житла. Головна умова — працювати за…
Якщо військовослужбовець вважається зниклим безвісти, його непрацездатні родичі можуть отримати пенсію втратою годувальника. Розбираємось, як…
Якщо обрізати актинідію правильно, вже наступного літа вона дасть значно більше ягід. Експерт розповів, як…